چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

پیش بینی بورس یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / تقویت فروشندگان در بازار سهام

پیش بینی بورس یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / تقویت فروشندگان در بازار سهام آخرین روز اردیبهشت‌ماه در حالی فرارسیده است که برآیند فراز و فرود‌های شاخص کل تا کنون، بازدهی منفی ۱.۱۸ درصدی بوده است. کارشناسان معتقدند نقدینگی موجود در جامعه به سوی بازار سهام هدایت شده است؛ این نکته، اما در حالی است که این مسیر با نااطمینانی‌هایی نظیر کاهش تولید با توجه به کمبود انرژی‌هایی نظیر برق همراه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته، طی سه روز متوالی صعود ۹۱ هزار واحدی را تجربه و معامله‌گران را به خروج از فاز اصلاح امیدوار کرد اما برآیند معاملات شنبه، افت ۲۳ هزار واحدی نماگر اصلی تالار شیشه‌ای بود.

ضمن روند کاهشی جریان دادوستد‌های بازار سهام در روز شنبه، شاخص کل باری دیگر از کانال ۲.۳ میلیونی خود عقب نشست و در ارتفاع دو میلیون و ۲۹۸ هزار واحدی ایستاد.

از سوی دیگر شاخص هم‌وزن بازار نیز هم‌جهت با نماگر اصلی رفتار کرد و با افت چهار هزار و ۱۱۲ واحدی در محدوده ۷۶۰ هزار و ۹۷۴ واحدی قرار گرفت.

بورس تهران زیر ذره‌بین آمار و ارقام

تابلوی بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات شنبه را ۱۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون و ارزش معاملات خرد را ۱۲ هزار و ۲۳۵ میلیارد تومان نشان می‌دهد. پایین‌بودن ارزش معاملات خرد بورس تا حدودی تردید عموم افراد برای ورود به بازار سهام را نشان می‌دهد.

بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی حکایت از خروج سرمایه حقیقی‌ها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان بورس شنبه، خبر از خروج ۷۳۷ میلیارد تومانی پول از بورس می‌دهد.

کاهش تقاضای دلار و کمبود نهاده‌ها؛ عامل تقویت فروشندگان

معاملات میدان فردوسی این روز‌ها، نسبت روز‌های اوج خود در اسفندماه و فروردین‌ماه، کاهش ملموسی داشته است. دلار این روز‌ها به دلیل شرایط فصلی با تقاضای کمی مواجه است. این کاهش تقاضا به این علت است که تقاضای وارداتی چه به شکل رسمی و چه به شکل غیررسمی، در حداقل خود قرار دارد.

دلیل دیگری که برای این امر می‌توان در نظر گرفت، تمرکز جامعه بر بازارهای دیگر نظیر خودروست. بنابراین و با توجه به اینکه شرایط اقتصاد کلان تغییری پیدا نکرده است می‌توان نتیجه گرفت دلار فعلا در شرایط استراحت قرار دارد.

در صورتی که این شرایط اعم از کسری بودجه، روابط دیپلماتیک بین‌المللی و همچنین انتظارات تورمی مردم با تغییر همراه نشود، دلار به موقع از فاز استراحت خود خارج خواهد شد.

بازار سرمایه همواره از معاملات بازار ارز تاثیر پذیرفته است و شروع حرکت دلار می‌تواند اندیکاتور پایان روند اصلاحی در نظر گرفته شود.

از سوی دیگر، روز گذشته نامه‌ای در فضای مجازی تحت عنوان قطعی برق صنایع سیمانی و فولادی منتشر شد. شرکت توزیع نیروی برق طی ماه‌های خرداد تا مرداد سال جاری، قرار است برق صنایع فولاد و سیمان را بر اساس سه برنامه پیشنهادی سهمیه‌بندی کند.

کمبود این نهاده‌ تولید، بر سود‌آوری شرکت‌ها تاثیرگذار خواهد بود و سود شرکت‌ها به صورت فصلی و ماهانه دستخوش تغییر خواهد شد. عواملی از این دست باعث شده تا بازار سهام در این روز‌ها شاهد تقویت سمت عرضه باشد.

پیش بینی بورس یکشنبه

با توجه به غلبه پرقدرت فروشندگان در فاز دوم بازار روز شنبه، انتظار می‌رود معاملات یکشنبه نیز با جریان تقاضای زیادی همراه باشد. در ادامه اما عوامل بنیادین بازار که عقب‌ماندگی نسبت به بازارهای موازی و گزارش‌های فصلی و سالانه شرکت‌هاست، می‌تواند بازار را از فاز هیجان نسبت به اخبار منفی خارج کند.

تا کنون گزارش‌های شرکت‌های پالایشی نشان داده است که گزارش‌های خوب شرکت‌ها چقدر می‌تواند در ایجاد جریان تقاضا موثر عمل کند. کارشناسان معتقدند با منتشرشدن گزارش‌های ماهانه‌ و فصلی شرکت‌ها که تا پایان خرداد ادامه خواهد داشت، P/E کل بازار تعدیل شده و مجددا به سوی تک‌رقمی شدن حرکت خواهد کرد./ تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار