المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

کمک نیروی دریایی آمریکا به اوکراین و تایوان

کمک نیروی دریایی آمریکا به اوکراین و تایوان نیروی دریایی آمریکا سازمان جدیدی را تاسیس کرده که هدف آن به کارگیری سریع از ابزارهای دریایی برای نبردهای کنونی و بالقوه آینده، از جمله در اوکراین و تایوان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر از شماره یکشنبه «دیفنس نیوز» سازمان واکنش سریع دریایی وظایف فوری از پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) دریافت می‌کند. تمرکز این سازمان ابتدا بر اوکراین و تایوان و پشتیبانی اضطراری خواهد کرد.

یک منبع نیروی دریایی آمریکا بدون اشاره به جزئیات بیشتر این سازمان گفت، نیروی دریایی از زمانی که روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین حمله کرد، با موفقیت از این ابزارها برای حمایت از اوکراین استفاده کرده است. این منبع مطلع آمریکایی گفت که بودجه این سازمان از طریق بسته تخصیص تکمیلی برای اوکراین تامین می‌شود.

شبه جزیره کریمه از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین در پنجم اسفندماه ۱۴۰۰، بارها هدف حملات پهپادی و گاها راکتی اوکراین با کمک‌های اطلاعاتی آمریکا قرار گرفته است.

در حالی که جنگ در اوکراین ادامه دارد پنتاگون به طور فزاینده‌ای بر جلوگیری از تهاجم چین به تایوان نیز تمرکز دارد. در همین زمینه تایوان از برگزاری رزمایشی پنج روزه با نظارت ژنرال‌های آمریکا با هدف شبیه سازی حملات احتمالی ارتش چین خبر داد.

وزارت دفاع جزیره تایوان روز شنبه از برگزاری رزمایشی با نظارت ژنرال‌های آمریکا با هدف شبیه سازی حملات احتمالی ارتش چین به این جزیره خبر داد. ارتش تایوان در روزهای آینده شبیه سازی حمله نیروهای دشمن فرضی را که به طورهمزمان در سه ساحل در شهر«یلان» فرود می آ‌یند، برگزار خواهد کرد.

این رزمایش در حالی برگزار می‌شود که در بحبوحه تنش‌های چین و غرب بر سر تایوان، «تسای اینگ-وی» رئیس‌جمهور تایوان اعلام کرد که جنگ، گزینه مد نظر این جزیره نیست./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار