جایگاه مهم ایران در انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

جایگاه مهم ایران در انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان

نماینده برنامه جهانی غذا در افغانستان بر جایگاه خاص ایران در انتقال کمک بشردوستانه به مردم افغانستان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سیائو-وی لی»، نماینده برنامه جهانی غذا ( WFP)در افغانستان با معاون حسن مرتضوی، معاو سفیر ایران در کابل دیدار و گفتگو کرد.

 

به نوشته سفارت ایران در کابل، نماینده برنامه جهانی غذا، با توجه به جایگاه و اهمیت خاص ایران در منطقه، خواستار تعمیق همکاری های جمهوری اسلامی ایران و این سازمان جهت انتقال کمک‌های بشردوستانه هند از طریق چابهار و مسیر ریلی خواف - روزنک گردید.

 

پیشتر گروه بین‌المللی بحران در گزارشی هشدار داده است که کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان وضعیت را برای همه افغان‌ها بدتر خواهد کرد.

 

در گزارش این سازمان آمده است که پس از دستور طالبان درباره ممنوعیت کار زنان شمار زیادی از نهادهای امدادرسان فعالیت‌ها خود را تعلیق و یا کاهش دادند.

 

برنامه جهانی غذا نیز اعلام کرده است که این سازمان به دلیل کمبود بودجه کمک‌هایش به افغانستان را کاهش داده است.

 

برپایه اطلاعات این سازمان، کمبود بودجه سبب شده است تا ۴ میلیون تن در ماه گذشته و ۹ میلیون تن دیگر در ماه جاری میلادی در افغانستان بدون غذا بمانند.

 

به گفته برنامه جهانی غذا، کمک‌های این سازمان آخرین راه نجات میلیون‌ها تن در افغانستان از گرسنگی است.

 

این سازمان می‌گوید که ۲۰ میلیون تن در افغانستان نمی‌دانند که غذای بعدی‌شان از کجا خواهد آمد و ۶ میلیون تن دیگر در یک قدمی قحطی هستند.

 

برنامه جهانی غذا گفته است که‌ به ۹۶ میلیون دلار برای کمک به ۱۳ میلیون تن در ماه جاری میلادی و نیز ۸۰۰ میلیون دلاربرای ۶ ماه دیگر نیاز دارد./ فارس

ارسال نظر