ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

جایگاه مهم ایران در انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان

نماینده برنامه جهانی غذا در افغانستان بر جایگاه خاص ایران در انتقال کمک بشردوستانه به مردم افغانستان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سیائو-وی لی»، نماینده برنامه جهانی غذا ( WFP)در افغانستان با معاون حسن مرتضوی، معاو سفیر ایران در کابل دیدار و گفتگو کرد.

 

به نوشته سفارت ایران در کابل، نماینده برنامه جهانی غذا، با توجه به جایگاه و اهمیت خاص ایران در منطقه، خواستار تعمیق همکاری های جمهوری اسلامی ایران و این سازمان جهت انتقال کمک‌های بشردوستانه هند از طریق چابهار و مسیر ریلی خواف - روزنک گردید.

 

پیشتر گروه بین‌المللی بحران در گزارشی هشدار داده است که کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان وضعیت را برای همه افغان‌ها بدتر خواهد کرد.

 

در گزارش این سازمان آمده است که پس از دستور طالبان درباره ممنوعیت کار زنان شمار زیادی از نهادهای امدادرسان فعالیت‌ها خود را تعلیق و یا کاهش دادند.

 

برنامه جهانی غذا نیز اعلام کرده است که این سازمان به دلیل کمبود بودجه کمک‌هایش به افغانستان را کاهش داده است.

 

برپایه اطلاعات این سازمان، کمبود بودجه سبب شده است تا ۴ میلیون تن در ماه گذشته و ۹ میلیون تن دیگر در ماه جاری میلادی در افغانستان بدون غذا بمانند.

 

به گفته برنامه جهانی غذا، کمک‌های این سازمان آخرین راه نجات میلیون‌ها تن در افغانستان از گرسنگی است.

 

این سازمان می‌گوید که ۲۰ میلیون تن در افغانستان نمی‌دانند که غذای بعدی‌شان از کجا خواهد آمد و ۶ میلیون تن دیگر در یک قدمی قحطی هستند.

 

برنامه جهانی غذا گفته است که‌ به ۹۶ میلیون دلار برای کمک به ۱۳ میلیون تن در ماه جاری میلادی و نیز ۸۰۰ میلیون دلاربرای ۶ ماه دیگر نیاز دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار