خبر فوری از افزایش قیمت بنرین و آرد/ افزایش قیمت وجود ندارد-راهبرد معاصر
پزشکیان به صورت زنده با مردم سخن می‌گوید ربیعی، دستیار رئیس جمهور: فرصت کم است؛ دیگر زمانی برای اشتباه و پیمودن مسیر غلط نداریم جزئیات جریمه میلیونی کشف‌حجاب | برای افراد زیر ۱۸ سال مسئله متفاوت است مصطفی تاج‌زاده به ۶ سال حبس دیگر محکوم شد قالیباف به دانشگاه تهران می‌رود دیدار اعضای حزب جماعت اسلامی پاکستان با لاریجانی نشست مشترک سران قوا برگزار شد انتخاب اعضای شورای مرکزی و هیات بازرسی و داوری حزب ندای ایرانیان فراهانی: فیلترینگ در سه نوبت تا عید برداشته خواهد شد امام جمعه موقت تهران: توافق با حزب الله به معنای شکست تمام عیار اسرائیل است سردار نقدی: نیرو‌های مقاومت نیرو‌های نیابتی نیستند؛ آنها از انقلاب اسلامی ایران الهام می‌گیرند رئیس‌جمهور به خراسان جنوبی خواهد رفت فرمانده کل سپاه: حزب‌الله قدرتمند‌تر شد؛ آتش بس یک شکست برای آمریکا و متحدان آنها بود رهبر معظم انقلاب: برای ساخت فیلم درباره شهدا، سراغ بهترین سازندگان بروید پزشکیان: بخش قابل توجهی از درآمد‌های ارزی در این شرایط دشوار تحریمی، صرف واردات بنزین می‌شود

خبر فوری از افزایش قیمت بنرین و آرد/ افزایش قیمت وجود ندارد

حسینی گفت: افزایش قیمت بنزین و آرد نخواهیم داشت و کسانی که این موضوع را برای جلوگیری از قاچاق توصیه می‌کنند باید به دنبال راهکار‌های دیگری باشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با حضور در برنامه تلویزیونی صبحانه شبکه دو سیما با تبریک آغاز دهه کرامت در پاسخ به سوالی درباره معرفی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور اظهار داشت: نامه معرفی دکتر رضا مراد صحرایی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی ارسال شد و امیدواریم با توجه به آشنایی و تجربیات ایشان با حوزه تعلیم و تربیت و فعالیت موثر در دانشگاه فرهنگیان، بنیاد سعدی و دانشگاه علامه و نیز روحیه جوانی و برخورداری از انگیزه بالا و برنامه‌های فوری و اولویت دار ۸ گانه‌ای که برای سامان بخشیدن به وضعیت آموزش و پرورش کشور ارائه کرده است، با رای اعتماد نمایندگان، مسئولیت وزارت را از سه شنبه آینده عهده‌دار شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد برنامه‌های وزیر پیشنهادی در کمیسیون تخصصی آموزش و تحقیقات و دیگر کمیسیون‌های مجلس با دقت بررسی و با رأی نمایندگان، مدیریت وزارت مهم آموزش و پرورش از حالت سرپرستی خارج شود.

حسینی در ادامه ثبات مدیریت در سطوح بالا را حائز اهمیت دانست و گفت: اینکه مثلا در کمتر از ۶ سال ۷ وزیر و سرپرست در راس مدیریت وزارتخانه مهم صمت قرار گیرند، آسیب زا است چرا که عملاً وزیر در کوتاه مدت فرصت کافی برای اجرای برنامه‌های خود را ندارد لذا انتخاب مدیران شایسته و دادن فرصت کافی برای اجرای برنامه‌ها، در دستیابی به نتیجه مطلوب از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در خصوص علت و ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی بیان کرد: در برنامه پنج ساله توسعه مقرر شده بود که تعداد وزارتخانه‌ها به ۱۷ وزارتخانه کاهش یابد، بر این اساس ناگزیر چند وزارتخانه در هم ادغام شدند و وزارت صنعت، معدن و تجارت شکل گرفت که البته همان موقع هم چرایی ادغام چند وزارتخانه سوال انگیز بود که موافقین بر پیوستگی چرخه تولید تا توزیع و صادرات را درباره ضرورت ادغام مطرح می‌کردند، اما در عمل شاهد آن بودیم که به خاطره تنوع و گستردگی مسئولیت ها، اداره امور از توان یک فرد خارج است.

حسینی افزود: در ضمن با توجه به وسعت و تنوع مسئولیت‌ها عملاً تمرکز وزیر بر یک بخش باعث کم توجهی و یا غفلت از سایر بخش‌ها می‌شد مشخصاً تمرکز وزیر صمت بر کنترل بازار و قیمت کالا باعث کمبود فرصت کافی برای تمرکز بر توسعه بخش معدن و صنعت می‌شد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس گفت: امروز فراتر از گرایش‌های سیاسی، کارشناسان دولت سابق و فعلی در خصوص ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی نظر موافق دارند و دولت بر این مبنا، لایحه تشکیل وزارت بازرگانی را به مجلس تقدیم کرده است تا بر اساس آن انسجام بیشتری بر کنترل بازار و قیمت‌ها بوجود بیاید و یک نفر در قبال آن پاسخگو باشد.

حسینی افزود: در تشکیل وزارت بازرگانی برخلاف ادعا‌هایی که عده‌ای آنرا مطرح می‌کنند قرار نیست تشکیلات عریض و طویلی ایجاد شود بلکه صرفاً بعضی سازمان‌ها که در محدوده وزارت صمت و جهاد کشاورزی در حال فعالیت هستند، از این مجموعه جدا شده و تحت مدیریت جدیدی قرار می‌گیرند و در این راستا دولت با پیشنهاد نمایندگان مجلس در خصوص الحاق برخی از شرکت‌ها به وزارت بازرگانی نیز موافقت کرده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور درخصوص برنامه پنج ساله هفتم نیز گفت: این برنامه در ۲۲ فصل تدوین و آماده شده است و در آن مسائل اساسی کشور و هدف‌گذاری در بخش‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

حسینی گفت: در گذشته ۶ برنامه وجود داشته که بعضاً فقط ۳۰ درصد آن اجرایی شده است، اما دولت سیزدهم مصمم است همه اهدافی که در برنامه در خصوص رشد اقتصادی، رشد اشتغال، کنترل نقدینگی، صادرات غیرنفتی، بهره وری و افزایش درآمد‌های عمومی در نظر گرفته را عملیاتی کند. امیدواریم با همدلی و هم افزایی که بین دولت و مجلس وجود دارد این برنامه به سرعت رسیدگی و تصویب شود و برای اجرا در اختیار دولت قرار بگیرد.

وی تعامل دولت و مجلس را مناسب توصیف کرد و گفت: امروز قوه مجریه و مقننه با همدلی و همگرایی در کنار هم قرار دارند، مجلس وظیفه نظارتی خود را انجام می‌دهد و به طور طبیعی شاهد سوال و استیضاح هستیم و دولت نیز اهتمام ویژه‌ای به پاسخ به ابهامات و توضیحات نمایندگان دارد.

معاون رئیس جمهور گفت: در ۲۱ ماه گذشته شاهد اقدامات و دستاورد‌های قابل توجهی بوده‌ایم، دولت در کنار رسیدگی به مطالبات اقشار مختلف و اجرای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی توجه خاصی به سرمایه گذاری در بخش‌های معادن، نفت، گاز، صنعت و کشاورزی با هدف افزایش اشتغال و درآمد‌های کشور داشته است.

معاون رئیس جمهور گفت: دولت برای مهار تورم و رشد تولید، وظایف و ماموریت‌های وزارتخانه‌ها را مشخص کرده و تلاش همه جانبه‌ای برای ایجاد شرایط مناسب در این زمینه در دستور کار دولت قرار دارد.

وی اظهار کرد: افزایش قیمت بنزین و آرد نخواهیم داشت و کسانی که این موضوع را برای جلوگیری از قاچاق توصیه می‌کنند باید به دنبال راهکارهای دیگری باشند./ باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده