غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

فرانسه از تحریم‌های جدید علیه روسیه خبر داد

وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت که توافق درباره بسته یازدهم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه باید پیش از نشست آتی سران کشورهای اروپایی که قرار است در ماه جولای برگزار شود، حاصل گردد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کاترین کولونا» که در نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل صحبت می‌کرد گفت: «همچنان در حال بررسی تحریم‌ها به خصوص در زمینه مسائل فنی و قانونی هستیم و نمایندگان کشورهای اروپایی بار دیگر روز چهارشنبه هفته جاری به بررسی آن خواهند پرداخت. انتظار پایان آن را در نزدیک‌ترین زمان ممکن و پیش از پایان ماه جولای و قبل از نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا، داریم».

پیش از این یک منبع بلندپایه اروپایی به خبرنگاران گفته بود که بحث درباره بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه همچنان در حال انجام بوده و توافق نهایی درباره آن دور از انتظار نیست».

وی ادامه داد: «تا کنون هیچگونه توافق نهایی درباره تحریم‌های جدید وجود نداشته اما اختلافات جدی در داخل اتحادیه اروپا درباره بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه و کمک‌های نظامی به اوکراین وجود ندارد».

پیشتر «اورسولا ون در لاین» گفته بود که بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه شامل اقداماتی است که مانع از دور زدن تحریم‌های کنونی می‌شود.

تحریم کشورهای غربی علیه روسیه در حالی اعمال می‌شود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چند روز پیش گفته بود که علی‌رغم فشارهای اقتصادی و تحریم‌های غرب، روسیه توانسته بر مشکلات مالی ناشی از تحریم‌ها غلبه کند.

پیشتر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز با اشاره به باج ندادن بسیاری از کشورهای جهان به غرب برای تحریم روسیه گفته بود: «علی‌رغم فشارها و باج‌گیری‌های غرب، ۸۰ درصد کشورهای جهان به تحریم‌های غرب علیه روسیه نپیوستند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر