جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

بورل از پایان آموزش ۱۵ هزار نظامی اوکراینی خبر داد

بورل از پایان آموزش ۱۵ هزار نظامی اوکراینی خبر داد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت که در چارچوب ماموریت آموزشی اتحادیه اروپا، آموزش 15 هزار نفر از نظامیان ارتش اوکراین تکمیل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر. «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت در چارچوب ماموریت آموزشی اتحادیه اروپا، آموزش 15 هزار نفر از نیروهای ارتش اوکراین تکمیل شده است.

 

وی که این سخنان را پس از نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا مطرح می‌کرد، گفت: «خبر خوشحال کننده این است که هیئت اروپا ماموریت نخست خود را به اتمام رساند و آموزش ۱۵۰۰۰ نظامی اوکراینی را تکمیل کرده و تا پایان سال جاری میلادی، ۱۵ هزار نظامی اوکراینی دیگر نیز آموزش خواهند دید».

 

پیشتر یک منبع بلندپایه در اتحادیه اروپا گفته بود که به عنوان بخشی از ماموریت آموزشی اوکراین، ۲۰ هزار نظامی اوکراینی تا پایان ماه می جاری آموزش خواهند دید.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین در فوریه گذشته، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دستکم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد.

 

مسکو بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین هفته پیش گفت: مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم بتدریج در حال از بین رفتن است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار