عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بازداشت جوان ۱۹ ساله به اتهام تلاش برای ربودن جو بایدن

یک جوان ۱۹ ساله در آمریکا به اتهام تلاش برای ربودن رئیس‌جمهور کشورش و آسیب زدن به او بازداشت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند مقام‌های مجری قانون در واشنگتن دی. سی می‌گویند اقدام فردی که روز دوشنبه با یک کامیون به حصار‌های امنیتی نزدیک کاخ سفید کوبید عامدانه انجام شده است.

طبق نوشته وبگاه «NPR»، تحقیقات اولیه پلیس نشان می‌دهد که فردی به نام «سایوارشیث کاندولا» در اقدامی عامدانه به تیرک‌های کنار میدان «لافایت» کوبید.

میدان لافایت حدود ۳۰ هزار متر با پارک رئیس‌جمهور در واشنگتن فاصله دارد، اما ان پی ار نوشته این حادثه ساعت ۲۱:۴۰ دوشنبه حوالی خیابان شانزدهم این میدان که چند قدم با کاخ سفید فاصله دارد رخ داد.

کاندولا توسط پلیس پارک دستگیر و به حمله با سلاح خطرناک، استفاده نادرست از وسیله نقلیه موتوری، تهدید به قتل/ربودن و آسیب زدن به رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور یا اعضای خانواده و تخریب اموال دولت فدرال متهم شد.

شبکه خبری ان. بی. سی نیوز نیز گزارش داد که فرد مظنون اظهارات تهدیدآمیزی علیه کاخ سفید مطرح کرده و یک پرچم نازی توسط مقام‌های مسئول در صحنه از او کشف و ضبط شده است.

سخنگوی سرویس مخفی آمریکا که وظیفه محافظت از رئیس‌جمهور و خانواده او را به عهده دارد گفته که هیچ یک از کارکنان کاخ سفید در این حادثه مجروح نشده‌اند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده