حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته

افشاگری یک رسانه غربی از سوء استفاده غیراخلاقی آمریکا از نظامیان زن در جنگ افغانستان

افشاگری یک رسانه غربی از سوء استفاده غیراخلاقی آمریکا از نظامیان زن در جنگ افغانستان یک وبگاه غربی در گزارشی از نحوه سوء استفاده غیر اخلاقی ارتش آمریکا از نظامیان خود در جریان جنگ افغانستان پرده برداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وبگاه Informed Comment در گزارشی به بهره‌کشی غیراخلاقی ارتش آمریکا از نظامیان زن در جریان جنگ افغانستان اشاره کرده است.

در این گزارش نحوه استفاده ارتش آمریکا از زنان در مأموریت‌های جنگی محرمانه در طول جنگ افغانستان که ۲۰ سال به درازا کشید، مورد بررسی و موشکافی قرار گرفته است.

در این گزارش آمده است که ارتش آمریکا در سال ۲۰۱۱ به طور گسترده به آموزش یگان‌هایی متشکل از زنان، جهت استفاده از آن‌ها در مأموریت‌های جنگی در کنار مردان، اقدام کرده است. این مساله در شرایطی رخ داده که استفاده مستقیم از زنان در مأموریت‌های جنگی در آن زمان ممنوع اعلام شده بود؛ بنابراین گزارش، ارتش آمریکا در آموزش‌های خود از زنان خواسته است که با استفاده از ویژگی‌های ذاتی خود به اغوای مردان افغانی در راستای جمع‌آوری داده‌های جاسوسی و سرنوشت‌ساز از آن‌ها همت بگمارند.

براین اساس، با وجود اینکه سال‌ها مساله جنسیت به عنوان عاملی منفی در جذب زنان به یگان‌های جنگی و عملیاتی ارتش آمریکا مطرح بود، اما نگاه ابزاری ارتش آمریکا به زنان در راستای پیشبرد اهداف نظامی‌اش در جنگ افغانستان به طور کلی موجب تغییر این مفهوم شد.

براین اساس، فرماندهان ارتش آمریکا متوجه شده بودند که نظامیان زن می‌توانند در عملیات‌ها به اطلاعات مفیدتر و عمیق‌تر از نظامیان مرد دسترسی پیدا کنند.

براساس این گزارش، نظامیان زن ارتش آمریکا به طور نامرئی و دور از نگاه افکار عمومی نقشی اساسی در جمع‌آوری اطلاعات جاسوسی و همچنین آرام‌سازی قربانیان حملات نیرو‌های ویژه آمریکا داشته‌اند.

گفتنی است ارتش آمریکا در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت پس از ۲۰ سال جنگ از افغانستان عقب‌نشینی کند، در دو دهه حضور نظامی آمریکا در افغانستان فجایع انسانی و قتل‌عام‌های متعددی از سوی نظامیان آمریکایی رخ داد که مورد انتقاد مجامع حقوق بشری نیز قرار گرفت. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار