جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

دیدار بلینکن با مهاجران افغانستانی

وزیر خارجه آمریکا از دیدار خود با برخی از مهاجران افغانستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در توییتی نوشت: دیروز دیدار هدفمندی با مهاجران افغان در ویرجینیا داشتم. آن‌ها داستان‌شان را به اشتراک گذاشتند و ما گفت‌وگویی باز درخصوص تجاربشان در فرایند اسکان داشتیم. ما مفتخریم که پذیرای استقرار این دوستان و خانواده‌ها در همسایگی‌مان باشیم.

وی در توییت دیگری نوشت: من همچنین دیداری با کارکنان آژانس‌های اسکان مجدد که این تلاش‌ها را رهبری می‌کنند، داشتم. ما از این آژانس‌ها برای همکاری با انجمن‌های مختلف در سرتاسر کشور برای پذیرش متحدان افغان به خانه جدیدشان قدردانی می کنیم.

روز گذشته روزنامه ایندیپندنت نوشت دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، از مردم این کشور خواست برای اسکان مجدد افغان‌هایی که به این کشور انتقال یافته‌اند، همکاری کنند. این درخواست دولت آمریکا زمانی مطرح می‌شود که ۹ نهاد غیرانتفاعی که برای اسکان مجدد افغان‌ها در آمریکا در حال جست‌وجویند، از زمان‌بر بودن این روند خبر داده‌اند. 

نیویورک تایمز نیز در گزارشی اعلام کرد که آمریکا در تلاش است تا زمینه اسکان مجدد ۷۴ هزار افغان را مهیا کند اما زیرساخت‌های مسکن در این کشور برای پذیرش یک‌باره هزاران شهروند افغان که به این کشور وارد شده‌اند، آماده نیست؛ به‌ویژه اینکه در دوره چهار ساله ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، تنها ۱۲ هزار نفر در آمریکا پذیرفته شده‌اند. به همین دلیل دولت از مردم آمریکا خواسته است برای اسکان مجدد افغان‌ها همکاری کنند.

این همکاری تامین هزینه اولیه برای تهیه مسکن، طرح برنامه عملی برای خودکفا شدن و جمع‌آوری کمک برای تغذیه خانواده‌های افغان را شامل می‌شود.

گفته می‌شود در مدتی کوتاه صدها نفر برای کمک به افغان‌ها درخواست داده‌اند. بیشتر این افراد سربازانی‌ هستند که در جنگ افغانستان حضور داشته‌اند و حالا می‌خواهند به مترجم‌های خود کمک کنند. روزنامه‌نگاران و حتی شهروندان سابق ویتنام هم که چندین سال قبل، خود در برنامه مشابهی، به آمریکا وارد شده‌اند، جزو این دسته‌اند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر