دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دیدار بلینکن با مهاجران افغانستانی

وزیر خارجه آمریکا از دیدار خود با برخی از مهاجران افغانستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در توییتی نوشت: دیروز دیدار هدفمندی با مهاجران افغان در ویرجینیا داشتم. آن‌ها داستان‌شان را به اشتراک گذاشتند و ما گفت‌وگویی باز درخصوص تجاربشان در فرایند اسکان داشتیم. ما مفتخریم که پذیرای استقرار این دوستان و خانواده‌ها در همسایگی‌مان باشیم.

وی در توییت دیگری نوشت: من همچنین دیداری با کارکنان آژانس‌های اسکان مجدد که این تلاش‌ها را رهبری می‌کنند، داشتم. ما از این آژانس‌ها برای همکاری با انجمن‌های مختلف در سرتاسر کشور برای پذیرش متحدان افغان به خانه جدیدشان قدردانی می کنیم.

روز گذشته روزنامه ایندیپندنت نوشت دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، از مردم این کشور خواست برای اسکان مجدد افغان‌هایی که به این کشور انتقال یافته‌اند، همکاری کنند. این درخواست دولت آمریکا زمانی مطرح می‌شود که ۹ نهاد غیرانتفاعی که برای اسکان مجدد افغان‌ها در آمریکا در حال جست‌وجویند، از زمان‌بر بودن این روند خبر داده‌اند. 

نیویورک تایمز نیز در گزارشی اعلام کرد که آمریکا در تلاش است تا زمینه اسکان مجدد ۷۴ هزار افغان را مهیا کند اما زیرساخت‌های مسکن در این کشور برای پذیرش یک‌باره هزاران شهروند افغان که به این کشور وارد شده‌اند، آماده نیست؛ به‌ویژه اینکه در دوره چهار ساله ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، تنها ۱۲ هزار نفر در آمریکا پذیرفته شده‌اند. به همین دلیل دولت از مردم آمریکا خواسته است برای اسکان مجدد افغان‌ها همکاری کنند.

این همکاری تامین هزینه اولیه برای تهیه مسکن، طرح برنامه عملی برای خودکفا شدن و جمع‌آوری کمک برای تغذیه خانواده‌های افغان را شامل می‌شود.

گفته می‌شود در مدتی کوتاه صدها نفر برای کمک به افغان‌ها درخواست داده‌اند. بیشتر این افراد سربازانی‌ هستند که در جنگ افغانستان حضور داشته‌اند و حالا می‌خواهند به مترجم‌های خود کمک کنند. روزنامه‌نگاران و حتی شهروندان سابق ویتنام هم که چندین سال قبل، خود در برنامه مشابهی، به آمریکا وارد شده‌اند، جزو این دسته‌اند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر