پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

رایزنی ایران و عراق درباره تأمین امنیت مرزها

رایزنی ایران و عراق درباره تأمین امنیت مرزها مشاور امنیت ملی عراق در جریان گفت‌وگو با وابسته نظامی ایران در بغداد، مسائل مربوط به افزایش امنیت و مسئولیت دو کشور در زمینه تأمین امنیت مرزها را بررسی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق شامگاه امروز سه‌شنبه (دوم خرداد) از مذاکره با جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت مرزهای دو کشور خبر داد.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از الاعرجی گزارش داد که وی در جریان گفت‌وگو با وابسته نظامی ایران در بغداد، مسائل مربوط به افزایش امنیت و مسئولیت دو کشور در زمینه تأمین امنیت مرزها را بررسی کرده است.

 

این مقام عراقی خبر داد در این رایزنیها، پرونده‌های امنیتی و مسائل مورد اهتمام طرفین بررسی شد؛ به نحوی که این اقدامات باعث برقراری ثبات و امنیت در منطقه شود.

 

روزنامه «العربی الجدید» هم امروز به نقل از منابع آگاه خبر داد که مشاور امنیت ملی عراق به منظور بررسی مسئله کنترل مرزها و بررسی فعالیت گروهک‌های کُرد تجزیه‌طلب در خطوط مرزی طی چند روز آینده به ایران سفر می‌کند.

 

یک منبع در دفتر مشاور امنیت ملی عراق به این رسانه قطری گفت: «به منظور بررسی آخرین دستاوردهای دولت در زمینه تأمین امنیت مرزها و همچنین پیشبرد مسئله حفظ آرامش و جلوگیری از حمله مجدد به مناطق مرزی عراق» مشاور امنیت ملی عراق به تهران سفر خواهد کرد.

 

از طرف دیگر یک مقام کُرد در دولت منطقه کردستان عراق به العربی الجدید خبر داد که برخی مقامات اربیل نیز قاسم الاعرجی را در این سفر همراهی خواهند کرد.

 

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اخیرا در اظهاراتی اشاره کرد که دولت عراق متعهد شده است گروهک‌های تروریستی در مجاورت مرزهای غربی ایران را خلع سلاح کند.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه منتظر عملی شدن تعهدات طرف عراقی است، هشدار داد که در صورت عدم عمل به توافق، حملات سپاه علیه گروهک‌های تجزیه‌طلب ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار