آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

صفری: در تلاشیم حجم مبادلات تجاری «ایران و اندونزی» را ارتقاء دهیم

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با بیان اینکه سفر رئیسی به جاکارتا فصل جدیدی در روابط ایران و اندونزی خواهد گشود، گفت: در تلاشیم حجم مبادلات تجاری ایران و اندونزی را به سطح قابل قبولی ارتقاء دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه انتخاب اندونزی برای اولین سفر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به منطقه آ.سه.آن را نشانه اهمیت روابط ۲ کشور توصیف کرد و گفت: اندونزی به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان رو به رشد از جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است.

 

صفری که به منظور فراهم سازی مقدمات سفر رئیس جمهور زودتر به جاکارتا سفر کرده بود، طی روزهای اخیر با اعضای اتاق بازرگانی اندونزی موسوم به کادین، جمعی از تجار و بازرگانان علاقه‌مند به همکاری با ایران، قائم مقام وزارت بهداشت اندونزی، نایب رئیس مجلس اندونزی و رئیس دفتر رئیس جمهور دیدار و در نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های مناسبات اقتصادی ایران و اندونزی شرکت کرد.

 

وی با اعلام اینکه ۱۱ سند امضا شده در سفر رئیس جمهور و همچنین گفت‌وگوهای انجام شده در نشست مشترک روسای جمهور دو کشور در هموارسازی همکاری همه جانبه ۲ کشور بسیار سازنده خواهد بود، گفت: اکنون یکی از وظایف اصلی کارگزاران و مجریان دستگاه‌های مختلف تلاش و جدیت برای محقق کردن منویات روسای جمهور دو کشور و اجرای دقیق و کامل اسناد امضا شده است.

 

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ضمن تأکید بر اهمیت گسترش روابط تجاری با کشورهای آ.سه.آن در دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم، اندونزی را کشوری رو به رشد با مردمی بسیار فهیم و علاقه‌مند به تاریخ و فرهنگ ایران زمین ذکر و ابراز اطمینان کرد که این سفر فصل جدیدی را در روابط ایران و اندونزی خواهد گشود.

 

صفری فرصت‌های اقتصادی فیمابین را با توجه به ظرفیت‌ها و توانایی بالای اقتصادی ۲ کشور بسیار متعدد و متنوع ذکر و تصریح کرد که سعی داریم حجم مبادلات تجاری ایران و اندونزی را به سطح قابل قبول ارتقاء دهیم.

 

صفری با بیان اینکه در روز چهارشنبه دومین روز اقامت رئیس جمهور در جاکارتا، مجمع اقتصادی ایران و اندونزی با حضور جمع کثیری از تجار و صاحبان صنایع اندونزی برگزار می‌شود، این مجمع را فرصت بسیاری خوبی برای تبادل نظر و طرح فرصت‌ها و ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی ۲ کشور در دیدار مستقیم تجار و صاحبان صنایع اندونزی با رئیس جمهور دانست و گفت که در حاشیه این مجمع، نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای علمی و دانش بنیان ایران در زمینه‌های علمی و فناوری و تجهیزات پزشکی برپا خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار