پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

وزیر خارجه روسیه: دخالت غرب در اوکراین، منجر به جنگ اتمی می‌شود

وزیر خارجه روسیه: دخالت غرب در اوکراین، منجر به جنگ اتمی می‌شود وزیر خارجه روسیه ضمن اشاره به دخالت مستقیم کشورهای ائتلاف ناتو در جنگ اوکراین، هشدار داد که بخش عظیمی از سلاح‌های ارسالی به کی‌یف در حال قاچاق‌شدن به سراسر جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه امروز (چهارشنبه) هشدار داد که دخالت غرب در جنگ اوکراین، منجر به آغاز درگیری بین قدرت‌های اتمی جهان می‌شود.

 

لاوروف طی سخنرانی یازدهمین نشست بین‌المللی نمایندگان عالی امور امنیتی، گفت: «ما از پیمان نیروهای مسلح متعارف در اروپا، به دلیل ناکارآمدی آن و به دلیل اقدامات آمریکا خارج شدیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره تحقیقات نظامی آمریکا در اوکراین، اظهار داشت: «واشنگتن آزمایشگاه‌های بیولوژیکی را در نزدیکی مرزهای ما ایجاد کرده که معاهده منع تسلیحات هسته‌ای را نقض می‌کند».

 

در اولین بیانیه خلع سلاح هسته‌ای که روز شنبه در اجلاس سران گروه ۷ در هیروشیما منتشر شد، از روسیه و چین خواسته شده تا شفافیت بیشتری در مورد زرادخانه‌های اتمی خود، مشابه آنچه آمریکا، انگلیس و فرانسه انجام داده‌اند، نشان دهند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه درباره خطر تقابل قدرت‌های اتمی جهان توضیح داد:‌ «ما هشدار می‌دهیم که دخالت غرب در درگیری با اوکراین، منجر به خطر جنگ هسته‌ای می‌شود. کشورهای غربی اما پیام‌های روسیه در مخالفت با برخورد مستقیم قدرت‌های اتمی را نادیده می‌گیرند یا تحریف می‌کنند».

 

طبق این گزارش، لاوروف با بیان اینکه کشورهای ائتلاف نظامی ناتو با حمایت از کی‌یف به‌طور مستقیم در جنگ اوکراین دخیل هستند، اضافه کرد: «بخش فزاینده‌ای از سلاح‌های غربی که به اوکراین ارسال شده‌اند، در حال گسترش در سراسر جهان هستند».

 

وی ضمن اشاره به تنش‌زایی عامدانه آمریکا در مسئله تایوان با چین، ادامه داد: «ما از واشنگتن و بروکسل می‌خواهیم که از تصمیمات نظامی یکجانبه برای کاهش تنش در جهان خودداری کنند».

 

وزیر خارجه روسیه درباره خصومت غرب با پکن و مسکو افزود: «در جریان اجلاس گروه ۷، آنها هم روسیه و هم چین را به عنوان دشمنان راهبردی خود نشان داده و مدعی شدند که [پکن و مسکو] تهدید موجودیتی برای آنها هستند».

 

پیش از این نیز «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفته بود که لفاظی‌های هسته‌ای گروه ۷ علیه روسیه و چین، تنها با هدف اعمال فشار روانی، نظامی و سیاسی بر این دو کشور انجام شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار