کمال حسین‌پور رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس انتخاب شد قرارگاه قدس سپاه پاسداران: دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر دستگیر شدند/ تروریست‌ها قصد اجرای عملیات در ایرانشهر و سراوان را داشتند عملیات انفجار کنترل‌شده در قصرشیرین رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: هیچ شناور متخلفی در تنگه هرمز امنیت ندارد/ تنگه کاملاً بسته است رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است رهبر معظم انقلاب: شیطان را تحقیر کنید + فیلم ملیکا عزیزی کیست؟ انتصاب جدید در نیروی زمینی سپاه پاسداران/ سردار عبدالرسول نعمتی کیست؟ استانداری خوزستان: خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ اخیر در اهواز؛ صدای انفجار جای نگرانی ندارد رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم

معاون پارلمانی رئیس جمهور:لایحه برنامه هفتم، هفته آینده به مجلس می‌رود

معاون پارلمانی رئیس جمهور:لایحه برنامه هفتم، هفته آینده به مجلس می‌رود معاون پارلمانی رئیس جمهور از آماده سازی لایحه برنامه هفتم توسعه در دولت خبر داد و گفت: این لایحه هفته هفته آینده تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی درباره زمان تقدیم لایحه برنامه هفتم توسعه به مجلس اظهار داشت: همه بررسی‌ها انجام شده و مورد خاصی باقی نمانده است و منتظر اقدام و نامه سازمان برنامه و بودجه در این زمینه هستیم.

وی با یادآوری سفر سه روزه رئیس جمهور به اندونزی در هفته جاری، خاطر نشان کرد که اینکه هنوز لایحه برنامه هفتم تقدیم مجلس نشده، شاید به این دلیل است که منتظر بازگشت آیت الله رئیسی از این سفر بودند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه اشکالات و ایرادات پیش نویس لایحه از سوی دستگاههای اجرایی رفع شده و وفاقی درباره این لایحه در دولت ایجاد شده است، ابزار امیدواری کرد که نمایندگان مجلس نیز از این برنامه حمایت کنند.

حسینی با بیان اینکه لایحه برنامه هفتم برای توسعه کشور در پنج سال آینده بسیار کمک کننده است، اظهار داشت: مفاد این لایحه نوع نگاه دولت را به مسائل مهم با توجه به تأکید رهبر انقلاب بر مسأله‌محوری را نشان می‌دهد.

به گفته معاون رئیس جمهور، اساس برنامه هفتم بر این مبناست که مسأله اصلی چیست و چه راهکارهایی وجود دارد تا دولت مجوز لازم را بگیرد و اختیارات کافی را برای اقدام و رفع مشکلات داشته باشد.

وزرای پیشنهادی به ترتیب به مجلس معرفی می‌شوند

معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین درباره معرفی پیشنهادی دولت برای وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و صمت گفت: پس از رأی اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، نسبت به معرفی وزرای بعدی اقدام خواهیم کرد.

حسینی یادآور شد: به طور طبیعی با معرفی وزرا، تعدادی موافق و تعدادی مخالف در مجلس شورای اسلامی وجود دارد؛ بنای ما گفت‌وگو برای رفع ابهامات با نمایندگان مخالف است تا به وزیر پیشنهادی اعتماد شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار