عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

باکو: نمی‌گذاریم اسرائیل از خاک ما به ایران حمله کند

«فاریز رضایف» معاون وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در مصاحبه با رسانه‌های صهیونیستی گفت «باکو در مناقشات دیگر کشورها مداخله نمی‌کند، بنابراین به اسرائیل اجازه حمله از خاکش به ایران را نخواهد داد».
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ و به گزارش رسانه ارمنستانی news.am، کانال ۹ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد این مقام جمهوری آذربایجان برای شرکت در یک کنفرانس به فلسطین اشغالی سفر کرد.

رضایف در ادامه سخنانش بدون اشاره به اتهام‌زنی‌های اخیر ضد ایرانی و تنش‌آفرینی باکو در روابط با تهران گفت: «متاسفانه روابط با ایران در سطح بسیار پایینی قرار دارد. ما به عنوان یک کشور سکولار قاطعانه با وارد کردن تعصب مذهبی به روابط بین‌الملل مخالف هستیم».

او همچنین گفت باکو فعالانه در احیای روابط بین ترکیه و رژیم صهیونیستی مشارکت داشته است. وی گفت: این دو، دوستان قدیمی و خوب ما هستند و زمانی که اختلافات بین دوستان ما پیش آمد، هر کاری کردیم تا نقطه مشترک بیابند.

جمهوری آذربایجان طی سه دهه گذشته روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی داشته و از این رژیم تسلیحات و تجهیزات نظامی خریداری می‌کند.

پس از اتفاقات اخیر در مناسبات دوجانبه و مشکلات و سوءتفاهمات ایجاد شده در پی حمله مسلحانه یک فرد با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، وزرای خارجه دو کشور در دو دور گفت‌وگوی تلفنی (۱۸ و ۱۹ فروردین) درباره تحولات موجود در مناسبات دوجانبه و برخی موضوعات منطقه‌ای به رایزنی پرداختند. در این تماس‌های تلفنی ضرورت مدیریت بیشتر فضای رسانه‌ای در راستای منافع دو ملت و دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد تأکید قرار گرفت.

همچنین حسین امیرعبداللهیان و «جیحون بایراموف» جمعه ۲۵ فروردین ماه برای بار سوم ظرف یک هفته درباره آخرین تحولات مناسبات دوجانبه تلفنی گفت‌وگو کردند. در این دور از گفت‌وگوها دو وزیر خارجه بر پیگیری توافقات فیمابین دو کشور تأکید کردند.

«عباس موسوی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان هم اخیراً از دیدار و گفت‌وگو با «حکمت حاجی‌اف» دستیار رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان خبر داد و ابراز امیدواری کرد نتیجه نهایی روندی که آغاز شده به نفع منافع هر دو کشور و منطقه باشد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار