حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده

سخنگوی وزارت دفاع: موشک «خرمشهر 4» نسبت به نسل‌ قبل خود سرعت بیشتری دارد

سردار طلایی‌نیک با بیان اینکه موشک «خرمشهر ۴» سرعت بیشتری نسبت به نسل‌های قبلی خود دارد، گفت: قدرت مانورپذیری و رادارگریزی این موشک افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 26
کد خبر: ۱۸۶۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار رضا طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، درباره موشک «خرمشهر ۴» و ویژگی‌های این موشک گفت: مولفه‌های قدرت دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران گوناگون هستند که یکی از این مولفه‌ها قدرت موشکی است. ایران با اتکا به دانشمندان و متخصصان جوان خود جزو کشورهای برتر در این حوزه است.

 

وی افزود: ما اگر به قدرت دفاعی و موشکی بالاتر دست پیداکرده‌ایم و در حال توسعه این روند هستیم، باید گفت این موضوع به قدرت علمی، فناوری و توسعه‌یافتگی صنعت مرتبط است. چراکه امکان استفاده از دانش صنعت موشکی در سایر صنایع غیر نظامی نیز وجود دارد.

 

سخنگوی وزارت دفاع ضمن تشریح ویژگی‌های موشک «خرمشهر ۴» بیان کرد: موشک خرمشهر که تاکنون سه نسل از آن رونمایی شده بود و روز گذشته جدیدترین نسل آن با نام «خرمشهر ۴» معرفی شد، سطح مقطع راداری کمی داشته و امکان رادارگریزی آن بالاست. این موشک سرعت بیشتری نسبت به نسل‌های قبلی خود دارد.

 

وی افزود: طراحی موشک «خرمشهر ۴» نسبت به نسل‌های قبلی خود تفاوت دارد و می‌تواند از سرجنگی‌های گوناگون استفاده کند. در واقع، متناسب با نوع سرجنگی‌ها امکان سرعت، مسافت و تعیین هدف تغییر می‌کند. لذا؛ قابلیت مانورپذیری بالایی دارد و همچنین، امکان آماده‌سازی در کمترین زمان ممکن نسبت به موشک‌های قبلی در این موشک وجود دارد.

 

سردار طلایی‌نیک درباره سایر ویژگی‌های نسل چهارم موشک خرمشهر عنوان کرد: سامانه کنترل و هدایت موشک در عبور از جو خاموش می‌شود و به همین دلیل، قدرت مانورپذیری و رادارگریزی موشک نیز افزایش پیدا می‌کند.

 

 موشک راهبردی نقطه‌زن و برد بلند «خرمشهر ۴» پنجشنبه چهارم خردادماه توسط امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع رونمایی شد. برد این موشک ۲ هزار کیلومتر، طول آن ۱۳ متر و وزن سرجنگی آن نیز یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم است. این موشک جزو موشک‌های نقطه‌زن بدون نیاز به هدایت در فاز نهایی است و موتور آن، اروند نام دارد که از سوخت هایپرگولیک(خودمشتعل) بهره می‌برد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر