تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

مزایده‌های قوه قضائیه در سامانه ستاد الکترونیکی می‌شود

مزایده‌های قوه قضائیه در سامانه ستاد الکترونیکی می‌شود رئیس مرکز پیگیری اجرای سند تحول قضایی گفت: تا پایان سال بیش از ۷۰ هزار مزایده‌ی قوه قضائیه در سامانه ستاد برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام ابراهیمی، رئیس مرکز پیگیری اجرای سند تحول قضایی گفت: یکی از فرایند‌هایی که در قوه قضائیه به شکل سنتی برگزار می‌شد و مشکلات متعددی برای مراجعین و طرفین پرونده به وجود آورده بود برگزاری سنتی مزایده‌ها بود.

 

ابراهیمی افزود: روش سنتی برگزاری مزایده موجب اطاله می‌شد و زمان بر بود. علاوه بر این، هزینه گزافی برای دستگاه قضائی به همراه داشت و منابع انسانی را به خود اختصاص می‌داد.

 

رئیس مرکز تحول قضایی گفت: با وارد شدن همه مزایده‌ها به سامانه ستاد تا پایان سال، بیش از ۷۰ هزار مزایده در دستگاه قضائی به شکل الکترونیک و با دسترسی آسان برای عموم مردم برگزار خواهد شد.

 

ابراهیمی گفت: این سامانه امکان شرکت در مزایده را به صورت برخط برای عموم مردم فراهم می‌کند که هم عادلانه است، هم سرعت را افزایش می‌دهد و هم فرایند‌های دستگاه قضائی را بهبود می‌دهد.

 

وی افزود: با وارد شدن مزایده‌ها به سامانه ستاد کسی نمی‌تواند با زد و بند و بهره بردن از اطلاعات خاص و یا دسترسی به محتوای برخی از پرونده‌ها در مزایده‌ها برنده شود. این سامانه به صورت شفاف برای همه مردم در دسترس است.

 

ابراهیمی درمورد برگزاری آزمایشی مزایده‌ها در سامانه ستاد گفت: از امروز شاهد برگزاری همه مزایده‌ها در استان خراسان جنوبی به شکل آزمایشی برای سایر استان‌ها خواهیم بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار