ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تور اروپایی وزیر خارجه رژیم اسرائیل

تور اروپایی وزیر خارجه رژیم اسرائیل الی کوهن وزیرخارجه رژیم صهیونیستی با هدف تشویق مقامات ارشد ۴ کشور اروپایی به انتقال سفارتخانه‌های خود از تل آویو به قدس اشغالی از روز دوشنبه هفته جاری به کرواسی، اسلواکی، لهستان و مجارستان سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای در سرزمین اشغالی از سفر«الی کوهن»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به تعدادی از کشورهای اروپایی با هدف ترغیب سران 4 کشور اروپایی به منظور انتقال سفارتخانه‌های خود از تل آویو به قدس خبر می‌دهند.

 

بر این اساس گفته می‌شود کوهن از روز دوشنبه سفر خود را به 4 کشور اروپایی کرواسی، اسلواکی، مجارستان و لهستان آغاز خواهد کرد و تلاش خواهد کرد تا در خلال دیدارهای خود با مقامات کشورهای مزبور آنها را به انتقال سفارتخانه‌های خود در فلسطین اشغالی از تل آویو به قدس ترغیب نماید.

 

کوهن در خلال تور اروپایی خود قصد دارد تا با سفر به بوداپست و دیدار با «ویکتور اوربان»، رئیس جمهور مجارستان وی را تشویق کند تا با عمل به وعده‌های انتخاباتی خود در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مجارستان، ضمن شناسایی حاکمیت اسرائیل بر قدس شرقی، تمهیدات لازم را به منظور انتقال سفارت مجارستان از تل آویو به بوداپست آغاز نماید.

 

این در حالی است که اتحادیه اروپا با اتخاد مواضعی واحد اعلام داشته است که با تصمیم هر کشور اروپایی از جمله مجارستان به منظور انتقال سفارت یک کشور اروپایی از تل آویو به قدس مخالف است.

 

بروکسل این اقدام را به مثابه تضعیف تلاش‌های این اتحادیه به منظور پیشبرد روند سازش میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی قلمداد می‌کند و در نتیجه از تمامی کشورهای این اتحادیه خواسته است تا از هرگونه سیاست تکروانه که باعث اخلال در روند گفتگوهای سازش میان اسرائیل و فلسطینیان شود، بپرهیزند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار