تردد کامیون‌های روسی و بلاروسی به لهستان ممنوع شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

تردد کامیون‌های روسی و بلاروسی به لهستان ممنوع شد

لهستان روز دوشنبه خبر داد که از روز اول ژوئن (۱۱ خرداد) تردد تمامی کامیون‌های روسی و بلاروسی در مرز‌های این کشور منع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ لهستان روز دوشنبه از اقدام جدیدی علیه روسیه خبر داد.

بر اساس اعلام مقامات لهستانی، از اول ماه ژوئن (۱۱ خردادماه) تردد تمامی کامیون‌ها و خودرو‌های حمل بار روسی و بلاروسی از مرز‌های این کشور متوقف خواهد شد.

لهستان از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه ارتش روسیه در فوریه سال گذشته میلادی در اوکراین، ضمن آنکه در عمده کمک‌های تسلیحاتی از اوکراین همچون ارسال تانک و جنگنده مشارکت کرده، سیاست افزایش بودجه نظامی خود را نیز در پیش گرفته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دولت ورشو وعده داده اندازه ارتش خود را دو برابر کرده و در سال ۲۰۲۳ به میزان چهار درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای بودجه نظامی هزینه کند.

رسانه‌های غربی گزارش دادند، لهستان به همراه اسلواکی تا کنون ۲۷ فرونده جنگنده میگ-۲۹ را برای کمک به ارتش اوکراین در جنگ با روسیه، در اختیار آن قرار داده است.

چند روز قبل رهبران انگلیس و هلند به «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین قول تشکیل یک «ائتلاف جنگنده‌ها» برای ارسال جنگنده اف-۱۶ به کی‌یف را دادند، اما رهبران هر دو کشور صحبتی از این که خودشان به اوکراین چنین جنگنده‌ای را بفرستند نکردند.

آندژی دودا، رئیس جمهور لهستان در واکنش به تشکیل این ائتلاف، با اعلام این که ارتش کشور خودش کمبود جنگنده‌های پیشرفته دارد، با اعطای جنگنده‌های اف-۱۶ خود به اوکراین مخالفت کرد. / فارس

ارسال نظر