تردد کامیون‌های روسی و بلاروسی به لهستان ممنوع شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تردد کامیون‌های روسی و بلاروسی به لهستان ممنوع شد

لهستان روز دوشنبه خبر داد که از روز اول ژوئن (۱۱ خرداد) تردد تمامی کامیون‌های روسی و بلاروسی در مرز‌های این کشور منع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ لهستان روز دوشنبه از اقدام جدیدی علیه روسیه خبر داد.

بر اساس اعلام مقامات لهستانی، از اول ماه ژوئن (۱۱ خردادماه) تردد تمامی کامیون‌ها و خودرو‌های حمل بار روسی و بلاروسی از مرز‌های این کشور متوقف خواهد شد.

لهستان از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه ارتش روسیه در فوریه سال گذشته میلادی در اوکراین، ضمن آنکه در عمده کمک‌های تسلیحاتی از اوکراین همچون ارسال تانک و جنگنده مشارکت کرده، سیاست افزایش بودجه نظامی خود را نیز در پیش گرفته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دولت ورشو وعده داده اندازه ارتش خود را دو برابر کرده و در سال ۲۰۲۳ به میزان چهار درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای بودجه نظامی هزینه کند.

رسانه‌های غربی گزارش دادند، لهستان به همراه اسلواکی تا کنون ۲۷ فرونده جنگنده میگ-۲۹ را برای کمک به ارتش اوکراین در جنگ با روسیه، در اختیار آن قرار داده است.

چند روز قبل رهبران انگلیس و هلند به «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین قول تشکیل یک «ائتلاف جنگنده‌ها» برای ارسال جنگنده اف-۱۶ به کی‌یف را دادند، اما رهبران هر دو کشور صحبتی از این که خودشان به اوکراین چنین جنگنده‌ای را بفرستند نکردند.

آندژی دودا، رئیس جمهور لهستان در واکنش به تشکیل این ائتلاف، با اعلام این که ارتش کشور خودش کمبود جنگنده‌های پیشرفته دارد، با اعطای جنگنده‌های اف-۱۶ خود به اوکراین مخالفت کرد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار