به گزارش راهبرد معاصر؛ حجتالاسلام محمد سبزی افزود: در مرحله اول باید بگویم این لایحه هم بهطور کل سلبی است و جنبه ایجابی ندارد و همین مسئله جزو نقاط ضعف آن است.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار کرد: علاوه بر این مسئولیت و وظایفی برای دستگاههای فرهنگی متولی عفاف و حجاب در این لایحه در نظر گرفته نشده و حال آنکه این موضوع جزو مسائل مهم در حوزه عفاف و حجاب است و باید برای ترک فعلها از سوی این نهادها جرمانگاری صورت گیرد.
سبزی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، جرائم و محرومیتهای در نظر گرفته شده برای کشف حجاب، بدحجابی، برهنگی و... بازدارنده نیست و به عنوان مثال جریمه یک میلیون تومانی برای برهنگی به هیچوجه بازدارندگی ندارد.
وی افزود: البته همانطور که گفتم این لایحه با وجود نواقص قابل بررسی است و تلاش ما بر این است که نواقص آن را در مجلس برطرف کنیم.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار کرد: یکی از نقاط مثبت لایحه عفاف و حجاب برخورد با واردات، تولید و توزیع لباسهای ناهنجار از نظر فرهنگی است که این نکته از نکات قابل توجه در این لایحه بهشمار میرود.
سبزی خاطرنشان کرد: اگرچه لایحه عفاف و حجاب، لایحه قویای نیست، اما از یک سو از بیقانونی در این حوزه بهتر است و از سوی دیگر ما در مجلس تلاش میکنیم تا نواقص آن را برطرف کنیم.
پیشتر کاربران فارس من با ثبت پویشی خواستار تغییر در لایحه عفاف و حجاب بودند که طی چند روز گذشته تعداد امضاهای این پویش از 100 هزار امضا گذشته است. در بخشی از متن این پویش آمده است: «ما خواستار این بودیم که تمام هنجارشکنان و بیاعتنایان به قانون کشور از خدمات دولتی منع شوند ولی هیچ تدبیری در این رابطه اندیشه نشده است! از دولت مجلس و قوهقضائیه خواستار بازنگری لایحه عفاف و حجاب هستیم.»/فارس