عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

جاسوسی تل‌آویو از ۵ کشور با بالن پیشرفته

یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از بزرگترین بالن پیشرفته جهان، اعماق خاک پنج کشور، از جمله ایران را رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از یک بالن پیشرفته، اعماق خاک اردن، سوریه، لبنان، ایران و عراق را رصد می‌کند.

 

به نوشته روزنامه یدیعوت آحارانوت، رژیم صهیونیستی از این بالن پیشرفته در منطقه الجلیل برای رصد و نظارت بر ورود هر هواپیمایی به مرزها استفاده می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، این بالن در مثلث مرزی اردن و سوریه قرار دارد و اراضی این کشورها را زیر نظر دارد. همچنین می‌تواند موشک‌های دوربرد شلیکی و پهپادهای بلندشده از عراق، ایران، سوریه، اردن و لبنان را رصد کند. این بالن هواپیماها را در فرودگاه دمشق و عمق لبنان زیر نظر دارد.

 

این روزنامه صهیونیستی، مدعی شد که بالن مذکور، بزرگترین بالن در جهان، با طول ۱۱۷ متر و مجهز به دوربین، کامپیوتر و رادار ویژه است.

 

یدیعوت آحارانوت در ادامه گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی انتظار دارد که جنگ بعدی یک رویارویی چندجانبه با حملات مشترک هزاران هواپیما و موشک‌های کروز باشد.

 

این روزنامه مدعی شد که حمل و نقل و پرتاب این بالن ساده نبوده و یکی از پیچیده‌ترین عملیات لجستیکی بود که نیروی هوایی اسرائیل در دهه گذشته آن را آموخته است. همچنین یک تیم تخصصی آمریکایی برای مونتاژ این بالن وارد اراضی اشغالی شد تا با کمک آن، تل‌آویو بتواند «خاور دور را صدها کیلومتر دورتر، رصد و مشاهده می‌کند».

 

به نوشته یدیعوت آحارانوت، بالن جدید، بسیار شبیه بالون دیگری است که از راکتور دیمونا محافظت می‌کند. این بالن برای افزایش میدان دید، می‌تواند به ارتفاع بالاتری نیز برود./ فارس

ارسال نظر