جاسوسی تل‌آویو از ۵ کشور با بالن پیشرفته-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

جاسوسی تل‌آویو از ۵ کشور با بالن پیشرفته

یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از بزرگترین بالن پیشرفته جهان، اعماق خاک پنج کشور، از جمله ایران را رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از یک بالن پیشرفته، اعماق خاک اردن، سوریه، لبنان، ایران و عراق را رصد می‌کند.

 

به نوشته روزنامه یدیعوت آحارانوت، رژیم صهیونیستی از این بالن پیشرفته در منطقه الجلیل برای رصد و نظارت بر ورود هر هواپیمایی به مرزها استفاده می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، این بالن در مثلث مرزی اردن و سوریه قرار دارد و اراضی این کشورها را زیر نظر دارد. همچنین می‌تواند موشک‌های دوربرد شلیکی و پهپادهای بلندشده از عراق، ایران، سوریه، اردن و لبنان را رصد کند. این بالن هواپیماها را در فرودگاه دمشق و عمق لبنان زیر نظر دارد.

 

این روزنامه صهیونیستی، مدعی شد که بالن مذکور، بزرگترین بالن در جهان، با طول ۱۱۷ متر و مجهز به دوربین، کامپیوتر و رادار ویژه است.

 

یدیعوت آحارانوت در ادامه گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی انتظار دارد که جنگ بعدی یک رویارویی چندجانبه با حملات مشترک هزاران هواپیما و موشک‌های کروز باشد.

 

این روزنامه مدعی شد که حمل و نقل و پرتاب این بالن ساده نبوده و یکی از پیچیده‌ترین عملیات لجستیکی بود که نیروی هوایی اسرائیل در دهه گذشته آن را آموخته است. همچنین یک تیم تخصصی آمریکایی برای مونتاژ این بالن وارد اراضی اشغالی شد تا با کمک آن، تل‌آویو بتواند «خاور دور را صدها کیلومتر دورتر، رصد و مشاهده می‌کند».

 

به نوشته یدیعوت آحارانوت، بالن جدید، بسیار شبیه بالون دیگری است که از راکتور دیمونا محافظت می‌کند. این بالن برای افزایش میدان دید، می‌تواند به ارتفاع بالاتری نیز برود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده