لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

تشدید تدابیر امنیتی در ترکیه با آغاز دور دوم انتخابات

دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه تحت تدابیر شدید امنیتی و با استقرار 600 هزار نیروی امنیتی و 73 بالگرد، 8 هواپیما و 61 پهپاد در سراسر کشور در حال برگزاری است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، مراکز اخذ رأی در ترکیه امروز (یکشنبه) ساعت ۰۸:۰۰ به وقت محلی، در حالی برای رأی‌گیری دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور بازگشایی شدند که حدود ۶۰۰ هزار نیروی امنیتی، ۷۳ بالگرد، ۸ هواپیما و ۶۱ پهپاد، مسئولیت تأمین امنیت دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه را برعهده گرفتند.

 

روزنامه حریت در این خصوص گزارش کرد، دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه صبح امروز با رقابت تنگاتنگ بین دو رقیب اصلی یعنی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و «کمال قلیچ‌دار اوغلو» رهبر «ائتلاف ملت» آغاز شد.

 

در این گزارش آمده است که به منظور برگزاری بدون مشکل و حادثه دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه، وزارت کشور ترکیه در سراسر کشور هشیار است.

 

بر اساس این گزارش، مجموع ۵۹۶ هزار و ۷۶۵ نفر از جمله ۳۲۵ هزار و ۴۰۹ مأمور پلیس، ۱۹۳ هزار و ۸۷۹ ژاندارم، دو هزار و ۶۴۰ گارد ساحلی، ۵۸ هزار و ۶۴۸ گارد امنیتی و ۱۷ هزار و ۱۸۹ گارد داوطلب در سراسر ترکیه مستقر شده اند.

 

روزنامه الحریت ترکیه همچنین گزارش کرد که ۷۳ بالگرد، هشت هواپیما، ۶۱ پهپاد و ۲۴۴ قایق نیز در سراسر ترکیه برای تأمین امنیت انتخابات مستقر شده‌اند.

 

گزارش شده است که «تیم‌های جرایم اطلاعاتی» برای نظارت بر اطلاعات نادرست احتمالی، «جرایم انتخابی» و «پست‌های تحریک‌آمیز» در شبکه‌های اجتماعی تعیین شده‌اند.

 

این روزنامه ترکیه‌ای گزارش کرد: «در خصوص ارسال پست‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی به عنوان جرم شناخته شود، بلافاصله پرونده‌های قضایی و اداری تشکیل می‌شود».

 

طبق این گزارش، در صورت قطعی برق، ژنراتورها و منابع مشابه برق و سیستم‌های روشنایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

این روزنامه همچنین بنا بر گزارش مقام‌های محلی گزارش کرد: «اقداماتی علیه اعتراضات احتمالی در ملاء عام، مناطق گردشگری، فرودگاهها، بنادر، ایستگاه‌های اتوبوس، ایستگاه‌های راه‌آهن، بازارها، مراکز خرید، بازارها، متروها و مکان‌های شلوغ مشابه انجام خواهد گرفت».

 

اگر چه نمی‌توان به طور کامل به نتایج نظرسنجیها در ترکیه اعتماد کرد اما نتایج آخرین نظرسنجیها نشان می‌دهد که رجب طیب اردوغان پیروز نهایی انتخابات ریاست جمهوری ترکیه خواهد بود.

 

آخرین نظرسنجی که توسط بنیاد تحقیقات ترکیه انجام شده و روزنامه «حریت» آن را منتشر کرده، نشان می‌دهد که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه با کسب ۵۳.۷ درصد آرا در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیروز خواهد شد.

 

تحولات دو هفته اخیر نیز نشان می‌دهد که روی کاغذ و حتی در میدان شانس قلیچدار اوغلو برای پایان دادن به حکومت ۲۰ ساله اردوغان کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار