روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه

کره‌شمالی نظارت بر آمریکا را هدف خود برای پرتاب ماهواره دانست

دولت کره شمالی ضمن تاکید بر عزم خود برای پرتاب ماهواره نظامی به فضا فارغ از تهدیدهای ژاپن، گفت که این ماهواره برای نظارت بر آمریکا ضروری است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود تهدیدهای ژاپن به هدف قرار دادن موشک ماهواره‌بری که قرار است کره شمالی برای قرار دادن یک ماهواره نظامی در مدار پرتاب کند، پیونگ‌یانگ بر عزم خود برای این کار تاکید کرد.

 

«ری پیونگ چول» نایب رئیس کمیسیون نظامی مرکزی حزب کارگر کره شمالی بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که پرتاب ماهواره نظامی طبق برنامه در ماه ژوئن انجام می‌شود که اقدامی ضروری برای تقویت بازدارندگی و آمادگی جنگی است.

 

تحلیلگران می‌گویند این ماهواره نظامی بخشی از تلاش‌های کره شمالی - که دارای سلاح هسته‌ای است - برای پیشبرد فناوری نظارتی، از جمله هواپیماهای بدون سرنشین، به منظور بهبود توانایی این کشور در حمله به اهداف دور در صورت وقوع جنگ در منطقه است.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از شبکه دولتی کره شمالی، ری در این‌باره گفت که کره شمالی قصد دارد اولین ماهواره جاسوسی نظامی خود را در ماه ژوئن به فضا پرتاب کند و هدف از این اقدام نظارت بر فعالیت‌های نظامی آمریکا است.

 

کره شمالی در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از آزمایش‌های موشکی و تسلیحاتی از جمله موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی با سوخت جامد را انجام داده است.

 

این مقام نظامی پیونگ‌یانگ طی بیانیه‌ای تاکید کرد: «ما تهدیدات حال و آینده را به طور جامع در نظر خواهیم گرفت و فعالیت‌هایی را برای تقویت بازدارندگی‌های جنگی فراگیر و عملی انجام خواهیم داد».

 

روز گذشته یک مقام گارد ساحلی ژاپن گفت که کره شمالی به توکیو اطلاع داده که قصد دارد در تاریخی بین ۳۱ می تا ۱۱ ژوئن ماهواره به فضا پرتاب کند.

 

پیش از این نیز «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی حین بازدید از روند آماده‌سازی پرتاب اولین ماهواره نظامی این کشور، در اختیار داشتن فناوری ماهواره جاسوسی را حائز اهمیت راهبردی در بازدارندگی علیه آمریکا دانسته بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار