آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

برقراری مستمری ۳۸۰ هزار نفر از معلولان

برقراری مستمری ۳۸۰ هزار نفر از معلولان مشاور رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن 380 هزار معلول پشت نوبتی، گفت: لازم است در بودجه‌های سنواتی نسبت به افزایش مستمری این افراد اقدامات لازم صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر. علی‌همت محمودنژاد، مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور معلولان و سخنگوی شبکه ملی معلولان جسمی حرکتی، اظهار کرد: تمام معلولان واجد شرایط تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفتند.

 

وی افزود: بیش از ۳۸۰ هزار نفر از معلولان که از ۵ سال پیش تاکنون پشت نوبت استفاده از خدمات پرستاری و مستمری قرار گرفته بودند از ابتدای امسال تحت پوشش سازمان قرار گرفتند و مستمری ماهانه آن‌ها برقرار شد. این یکی از بزرگترین دستاورد‌های فعالیت‌های مدنی و پیگیری‌های سازمان بهزیستی برای معلولان است.

 

برنامه‌ریزی برای ساخت خانه‌های رایگان برای۸هزار معلول

مشاور رئیس سازمان بهزیستی با قدردانی از این اقدام مثبت که بیش از ۳۸۰ هزار معلول و خانواده بهزیستی از پشت نوبتی خارج شده‌اند، اظهار‌ امیدواری کرد تا در بودجه‌های سنواتی نسبت به افزایش مستمری این افراد اقدام لازم صورت گیرد.

 

وی همچنین با ابراز خرسندی از اعلام ساخت مسکن برای افراد ۳معلول بالاتر تا ۲ سال آینده، گفت: این وعده در زمان مشخص محقق شود. در کمیته نظارت و ارزیابی وزارت مسکن که با ریاست آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد وزارت مسکن و وزیر رفاه به نمایندگی از شستا قول داده‌اند با همکاری سازمان بهزیستی برای ۷هزار و ۷۰۰ نفر از معلولان خانواده‌های دارای ۳ تا ۸ معلول خانه‌های رایگان ساخته و در اختیار آن‌ها قرار دهند.

 

لزوم مناسب سازی خانه‌های مسکن ملی

محمود نژاد همچنین با اشاره به طرح مسکن ملی، اظهار کرد:‌ امیدوارم پیوست‌های مناسب‌سازی برای نقشه‌های در حال اجرا مسکن ملی مغفول نماند و مشکل سهم آورده افراد دارای معلولیت در مسکن ملی هرچه سریعتر برطرف شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار