بهترین زمان برای بارداری-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

بهترین زمان برای بارداری

به گفته مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بهترین زمان زنان برای بارداری ۲۰ تا ۳۵ سالگی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:۲۰ تا ۳۵ سالگی بهترین زمان زنان برای بارداری است و خارج از این زمان, بارداری پُرخطری برای مادران به همراه دارد.

 دانشگاه علوم پزشکی دکتر شهلا نوری افزود: حذف غربالگری ناهنجاری های جنین در سامانه های الکترونیک به معنای صدور اجازه برای تولد نوزادان معلول نیست.

وی اضافه کرد: حذف غربالگری ناهنجاری های جنین در سامانه های الکترونیک تنها از سطح شماره یک که ویژه افراد عام بوده به سطح ۲ منتقل شده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: یکی از وظایف گروه سلامت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، در مرحله مراقبت سطح ۱ به جز آگاهی بخشی و افزایش اطلاعات ویژه سلامت مادران و جنین به عموم جامعه، اقدام به معرفی تمام مادران باردار در سه ماهه نخست به مراکز ویژه انجام غربالگری و ارائه مشاوره های مربوطه بوده است.

دکتر نوری ادامه داد: این درحالی است که براساس تبصره ۳ ماده ۵۳ قانون ویژه جوانی جمعیت این اقدام از سطح ۱ که عموم جامعه را شامل می شد حذف و به سطح ۲ که افراد خاص را دربرمی گیرد منتقل شده است.

وی تصریح کرد: در سطح ۲ تنها مادران بارداری که به واسطه بیماری یا سن نامناسب در گروه بارداری پرخطر قرار گرفته اند با تایید و صلاح پزشک متخصص برای غربالگری ناهنجاری جنین به مراکز مربوطه معرفی می شوند.

وی یادآوری کرد: در گذشته این غربالگری برای تمام مادران توصیه می شد اما اکنون این شرایط تنها به مادران پرخطر یا والدینی که خود درخواست انجام این مهم را داشته باشند اختصاص می یابد./عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده