اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

فرانسه هشدار داد: توئیتر را مسدود می‌کنیم

فرانسه هشدار داد: توئیتر را مسدود می‌کنیم وزیر دیجیتال فرانسه تهدید کرد که اگر توئیتر از قوانین اتحادیه اروپا پیروی نکند، استفاده از آن در این اتحادیه ممنوع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، ژان نوئل بارو، وزیر دیجیتال فرانسه گفت: «توئیتر، اگر مکرراً از قوانین ما پیروی نکند، در اتحادیه اروپا ممنوع خواهد شد.»

 

این وزیر در اظهاراتی که در شبکه رادیویی France Info انجام شد، گفت که اگر شرکت آمریکایی از پیروی قانون خدمات دیجیتال اروپایی که پایان ماه اوت(مرداد-شهریور) در سراسر اتحادیه اروپا اجرایی می شود، سر باز زند، از ورود به اتحادیه اروپا منع می شود.

 

بارو گفت: «اطلاعات نادرست یکی از جدی ترین تهدیدها برای دموکراسی است و توئیتر در صورت تکرار عدم رعایت قوانین از حضور در اتحادیه اروپا منع خواهد شد».

 

این اظهارات نشان دهنده تشدید درگیری بین سیاستمداران اروپایی و توئیتر است. این پلتفرم سال گذشته توسط ایلان ماسک، میلیاردر جنجالی که تسلا و اسپیس ایکس را نیز کنترل می کند، خریداری شد.

 

بر اساس گزارش های هفته گذشته، این پلتفرم در حال خروج از قانون داوطلبانه اطلاعات نادرست اتحادیه اروپا است. این قانون تعهداتی را برای پلتفرم‌های بزرگ در زمینه ردیابی تبلیغات سیاسی و محدود کردن اطلاعات نادرست ایجاد می‌کند. دیگر پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی متعهد شده‌اند که از این قوانین حمایت کنند. این مقررات جریمه هایی به ارزش 6 درصد از درآمد سالانه یک شرکت را برای قانون شکنان پیش بینی می کند.

 

تیری برتون، کمیسر بازارهای داخلی اتحادیه اروپا، در واکنش به تصمیم توئیتر مبنی بر خروج از این قانون، توئیت کرد: «شما می‌توانید فرار کنید، اما نمی‌توانید پنهان شوید»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار