سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

هشدار اتحادیه اروپا به توئیتر: نمی‌توانید از قوانین فرار کنید

مدیر صنعت اتحادیه اروپا خطاب به توئیتر گفت که این شرکت حتی در صورت خروج از آیین‌نامه مقابله با اطلاعات نادرست نمی‌تواند از قوانین اتحادیه اروپا فرار کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، تیری برتون، مدیر صنعت اتحادیه اروپا، اواخر روز جمعه به توئیترهشدار داد که حتی پس از خروج از آیین نامه داوطلبانه اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات نادرست، نمی تواند از تعهدات خود فرار کند.

 

شرکت‌هایی که در این آیین نامه ثبت‌نام کرده‌اند، موظفند گزارش‌های پیشرفت منظمی را درباره میزان درآمد تبلیغاتی که از عوامل اطلاعات نادرست جلوگیری کرده‌ ارائه کنند. آنها همچنین باید اطلاعاتی در مورد تعداد یا ارزش تبلیغات سیاسی پذیرفته شده یا رد شده و نمونه هایی از رفتارهای دستکاری کشف شده ارائه دهند.

 

برتون در توئیتی نوشت: «توئیتر ازآیین نامه داوطلبانه اتحادیه اروپا را در برابر اطلاعات خارج می شود. اما تعهدات باقی می ماند. شما می توانید فرار کنید اما نمی توانید پنهان شوید.»

 

وی افزود فراتر از تعهدات داوطلبانه، مبارزه با اطلاعات نادرست از 25 آگوست(3 شهریور) یک تعهد قانونی خواهد بود. تیم های ما برای اجرا آماده خواهند بود.

 

از زمانی که توئیتر توسط ایلان ماسک به مبلغ 44 میلیارد دلار در اکتبر گذشته خریداری شد، هزاران نفر را اخراج و تغییرات زیادی ایجاد کرده است.

 

قانون خدمات دیجیتال (DSA) توویتر، گوگل، متا، مایکروسافت، علی بابا و پنج پلتفرم آنلاین بزرگ دیگر را موظف می کند تا اقدامات بیشتری برای مقابله با محتوای آنلاین غیرقانونی انجام دهند.

 

شرکت‌ها درصورت تخلف با جریمه‌ای تا 6 درصد از گردش مالی جهانی خود مواجه هستند./ فارس

ارسال نظر