ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

تشخیص زودهنگام بیماری ام‌اس را تا ۵۰ درصد مهار می‌کند

تشخیص زودهنگام بیماری ام‌اس را تا ۵۰ درصد مهار می‌کند مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با عنوان این مطلب که شیوع بیماری ام اس در سال‌های اخیر علاوه بر بزرگسالان میان کودکان نیز بیشتر شده است، بر حمایت از این بیماران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مهدی ناصحی، در پیامی به مناسبت سی ام ماه می‌میلادی مصادف با ۹ خرداد به نام روز جهانی ام اس، عنوان داشت: این روز بهانه‌ای است تا مسوولان و دست اندرکاران حوزه سلامت نسبت به خدمات رسانی بهتر به این گروه از بیماران توجهات لازم را مبذول داشته و از تمامی امکانات در رفع مشکلات مبتلایان به ام اس استفاده کنند.

سازمان بیمه سلامت ایران از گذشته تاکنون خدمات دهی به این گروه از این بیماران را در سرلوحه امور خود قرار داده و از سال ۱۴۰۱ با تأسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج به مبتلایان به ام اس توجه ویژه دارد، به طوری که دارو‌ها و خدمات آزمایشگاهی و پاراکلینیکی برای بیماران خاص و صعب العلاج تحت پوشش بیمه قرار گرفته و این بیماران دغدغه‌ای بابت هزینه‌های درمانی خود ندارند.

متأسفانه شیوع این بیماری در سال‌های اخیر علاوه بر بزرگسالان میان کودکان بیشتر شده است. اما با تشخیص زودهنگام می‌توان ۴۰ تا ۵۰ درصد بیماری ام اس را در کودکان مهار و از پیشرفت آن جلوگیری کرد. خوشبختانه با ایجاد صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب العلاج پیگیری مشکلات بهداشتی و درمانی این قبیل بیماران با جدیت بیشتری انجام می‌شود.

تصمیم گیران و سیاست گذاران حوزه سلامت بر این باورند که باید با اتخاذ رویکرد‌های مناسب و منطقی پرداخت از جیب بیماران به ویژه بیماران صعب العلاج کاهش پیدا کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت و تبریک این روز به بیماران، حامیان و کادر درمان، از خدمات انجمن ام اس و سازمان‌های حمایت کننده از این بیماران در پیگیری مشکلات بیماران ام اس قدردانی نموده و امیدوارم با جدیت در پیگیری‌ها گام موثرتری در بهبود ارائه خدمات سلامت به این گروه از بیماران برداشته شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار