جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

تذکر ایران به حضور رژیم صهیونیستی در فعالیت‌های سیکا

تذکر ایران به حضور رژیم صهیونیستی در فعالیت‌های سیکا وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار دبیرکل تعامل و اقدامات اعتماد ساز در آسیا با وی حضور نامیمون رژیم صهیونیستی در سیکا و نقش مخرب و غیر سازنده آن در فعالیت‌های این سازمان را متذکر گردید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار "غیرت ساریبای"، دبیرکل تعامل و اقدامات اعتماد ساز در آسیا (سیکا) با وی، از تلاش‌ها و نقش فعال و مثبت کشور قزاقستان به عنوان رئیس دوره‌ای سیکا قدردانی و تداوم حمایت جمهوری اسلامی ایران از هر نوع ابتکار عملی برای ارتقای جایگاه و تقویت کارآمدی سیکا را اعلام کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان بر فلسفه وجودی این کنفرانس به عنوان یک تشکل مهم راهبردی در زمینه بستر سازی ارتقای امنیت، صلح و همکاری در آسیا تاکید کرد و ترغیب بیشتر کشور‌ها جهت عضویت در سیکا از طریق همکاری فراگیر و منفعت محور در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دیگر عرصه‌ها را خواستار شد.

امیرعبداللهیان در ادامه از ارتقای سیکا به یک سازمان منطقه‌ای بین‌المللی حمایت و بر ضرورت توجه به شرایط گذار در عرصه سیاست منطقه‌ای و بین‌المللی در تدوین برنامه کاری آتی سیکا تاکید کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار حضور نامیمون رژیم صهیونیستی در سیکا و نقش مخرب و غیر سازنده آن در فعالیت‌های سیکا را متذکر گردید.

ساریبای نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی در خصوص فعالیت‌های سیکا شامل طرح‌های در دست اجرا و آینده آن، از مشارکت فعال و همکاری‌های سازنده جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد اهداف سیکا قدردانی کرد.

وی همچنین در خصوص برخی موضوعات اصلی دستور کار سیکا با وزیر امور خارجه کشورمان تبادل نظر کرد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار