تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

اوکراین: فقط با شرایط خود آماده مذاکره با روسیه هستیم

معاون مدیر دفتر ریاست جمهوری اوکراین اعلام کرد که اوکراین فقط با شرایط خودش آماده مذاکره با روسیه خواهد بود و زمان میانجی‌ها و پیشنهادات آن‌ها برای بحران اوکراین به پایان رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایگور جفکوا معاون مدیر دفتر ریاست جمهوری اوکراین در واکنش به پیشنهادات چین، برزیل و واتیکان برای حل و فصل بحران اوکراین در کنفرانس امنیتی بین المللی Globsec در براتیسلاوا گفت: هر برنامه صلحی باید یک برنامه صلح اوکراینی باشد ... زمان میانجی‌ها به پایان رسیده است. شما نمی‌توانید واسطه‌ای صادق باشید. شما در تلاش هستید تا در طول جنگ دستاورد‌های شخصی کسب کنید.

وی افزود: ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در میز مذاکره تنها نخواهد بود، بلکه با هر کشوری که مسئولیت اجرای طرح صلح اوکراین را بر عهده می‌گیرد، پشت میز مذاکره خواهد نشست.

زلنسکی در سخنرانی خود در نشست گروه ۲۰ در اواسط نوامبر گفت که کی‌یف «طرح صلح» خود را دارد که شامل ۱۰ نکته از جمله تامین امنیت هسته‌ای، غذا و انرژی، تبادل افراد بازداشت شده بر اساس فرمول «همه برای همه» و بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی اوکراین است.

پیشتر وال استریت ژورنال به نقل از منابعی گزارش داده بود که لی هوی، نماینده ویژه چین در امور اوراسیا در جریان سفرش به اروپا، خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین و حفظ مناطق جدید داخل خاک روسیه شده است.

وی از طرف چینی خواست که فقط به اظهارات رسمی نماینده ویژه گوش کند که گفت مقامات چینی فعالانه روند بازگرداندن صلح در اوکراین و حمایت از استقلال استراتژیک کشور‌های اروپایی را ترویج می‌کنند. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار