چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

افزایش ۸۰ هزار تومانی یارانه + جرئیات

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۸۰ هزارتومانی مبلغ یارانه برای سه دهک اول جامعه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید صولت مرتضوی در جمع خبرنگاران گفت: قانون بودجه ١۴٠١ تکلیف کرده بود مابه التفاوت ارز ترجیحی به صورت کالابرگ و روش‌های دیگر اجرایی شود لازمه اجرای این قانون بستر سازی بود با آماده سازی، زیرساخت فراهم شد و در چند استان به صورت آزمایشی اجرا شد و بعد از پاسخ مثبت در چند استان، در سراسر کشور بستر آماده شد، ولی با اقبال عمومی مواجه نشد و درصد کمی با کالابرگ همراه شدند.

 

وی اضافه کرد: با ایجاد مشوق‌های جدید و اجرای پیش بینی منابع مقرر شد میزان یارانه، یارانه بگیران افزایش ٢٠ درصدی در سه دهک اول داشته باشد که این ۲۰ درصد شامل ۸۰ هزار تومان است و لازمه برخورداری از آن استفاده از کالا برگ است.

 

وی افزود: در صورتی که افراد سه دهک اول ۷۰ درصد مبلغ یارانه را از طریق کالابرگ الکترونیکی خرید کنند مشمول افزایش ٢٠ درصد می‌شوند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یک ماه زودتر یارانه در سامانه ملی اعتبار واریز می‌شود و افراد می‌توانند در زمان مشخص از کالابرگ بهره‌مند شوند.

 

وی با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص تغییر دستمزد کارگران گفت: بر اساس قانون تصمیم گیرنده دستمزد، شورای عالی کار است که دستمزد برای سال ۱۴۰۲ تعیین و ابلاغ شده است و بنای دولت طبق تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی اهتمام به مهار تورم است.

 

مرتضوی افزود: آمار‌هایی از مراکز رسمی اعلام شده که با شیب ملایم، تورم مدیریت می‌شود امیدواریم با کاهش تورم سفره کارگران رونق بگیرد.

 

وی تاکید کرد: تصمیم شورای عالی کار لازم الاجرا است و اگر مباحثی مطرح شود در شورای عالی کار تصمیم گیری می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر