قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

افزایش ۸۰ هزار تومانی یارانه + جرئیات

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۸۰ هزارتومانی مبلغ یارانه برای سه دهک اول جامعه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید صولت مرتضوی در جمع خبرنگاران گفت: قانون بودجه ١۴٠١ تکلیف کرده بود مابه التفاوت ارز ترجیحی به صورت کالابرگ و روش‌های دیگر اجرایی شود لازمه اجرای این قانون بستر سازی بود با آماده سازی، زیرساخت فراهم شد و در چند استان به صورت آزمایشی اجرا شد و بعد از پاسخ مثبت در چند استان، در سراسر کشور بستر آماده شد، ولی با اقبال عمومی مواجه نشد و درصد کمی با کالابرگ همراه شدند.

 

وی اضافه کرد: با ایجاد مشوق‌های جدید و اجرای پیش بینی منابع مقرر شد میزان یارانه، یارانه بگیران افزایش ٢٠ درصدی در سه دهک اول داشته باشد که این ۲۰ درصد شامل ۸۰ هزار تومان است و لازمه برخورداری از آن استفاده از کالا برگ است.

 

وی افزود: در صورتی که افراد سه دهک اول ۷۰ درصد مبلغ یارانه را از طریق کالابرگ الکترونیکی خرید کنند مشمول افزایش ٢٠ درصد می‌شوند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یک ماه زودتر یارانه در سامانه ملی اعتبار واریز می‌شود و افراد می‌توانند در زمان مشخص از کالابرگ بهره‌مند شوند.

 

وی با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص تغییر دستمزد کارگران گفت: بر اساس قانون تصمیم گیرنده دستمزد، شورای عالی کار است که دستمزد برای سال ۱۴۰۲ تعیین و ابلاغ شده است و بنای دولت طبق تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی اهتمام به مهار تورم است.

 

مرتضوی افزود: آمار‌هایی از مراکز رسمی اعلام شده که با شیب ملایم، تورم مدیریت می‌شود امیدواریم با کاهش تورم سفره کارگران رونق بگیرد.

 

وی تاکید کرد: تصمیم شورای عالی کار لازم الاجرا است و اگر مباحثی مطرح شود در شورای عالی کار تصمیم گیری می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار