پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟

دستگیری ۸ قاچاقچی ارز و ضبط ۲۰۰ هزار دلار از سوی پلیس فرودگاه

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از دستگیری هشت قاچاقچی ارز و کشف و ضبط ۱۶۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال ارز از سوی ماموران پلیس فرودگاه‌های کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محسن عقیلی در تشریح جزئیات این خبر گفت: با تشدید اجرای طرح‌های مقابله‌ای با قاچاق از مرز‌های هوایی طی هفته گذشته هشت نفر از قاچاقچیان ارز در حال خروج از کشور در فرودگاه‌های بین‌المللی حضرت امام (ره)، شیراز و گرگان شناسایی و در مجموع بیش از ۲۰۰ هزار دلار و ارز‌های خارجی دیگر به ارزش ۱۶۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال از آنان کشف و ضبط شد.

وی افزود: قاچاق یا ورود و خروج غیرقانونی و مخفیانه کالا و ارز از پیچیده‌ترین و پرمسئله‌ترین رفتار مجرمانه در کشور است که پلیس فرودگاه‌های کشور برای جلوگیری از وقوع این جرم به استناد منویات مقام معظم رهبری و دستورات سلسله مراتب فرماندهی با تمام توان پای کار ایستاده تا بتواند امنیت اقتصادی را در مرز‌های هوایی تأمین کند.

بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس، عقیلی با بیان اینکه در این خصوص برای متهمان پرونده قضائی تشکیل و به همراه مستندات تحویل تعزیرات حکومتی شدند، خاطرنشان کرد: پلیس با استقرار در تمامی گلوگاه‌های ورودی و خروجی و پایش مستمر با استفاده از تجهیزات نوین کمک بازرسی با قاچاقچیان و سودجویان برخورد قانونی خواهد کرد. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار