سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

کشف ۲۵۰ هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در تهران

کشف ۲۵۰ هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در تهران رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش ۲۵۰ هزار دلار غیرقانونی در سعادت آباد تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هدایت بهرامی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مأموران پلیس امنیت اقتصادی موفق به شناسایی دو تن از عاملان خرید و فروش غیرقانونی ارز تحت پوشش شرکتی خصوصی در محدوده سعادت آباد تهران شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به نتایج تحقیقات انجام شده، گفت: بررسی‌های اولیه نشان از این داشت، شرکت مذکور در زمینه خرید و فروش لوله و پلی‌اتیلن فعالیت دارد و مدیرعامل شرکت با همکاری یکی از کارکنان شرکت اخیراً به خرید و فروش غیرقانونی ارز پرداخته است. در همین راستا نیز مأموران نسبت به شناسایی دقیق هویت این افراد و محل شرکت اقدام کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: با شناسایی دو متهم و پس از هماهنگی‌های قضائی هر دو نفر در شرکت دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند. همچنین مأموران در بررسی‌های بیشتر از این مکان ۲۵۰ هزار دلار ارز غیر قانونی را کشف و ضبط کردند.

بهرامی با اشاره به انجام بازجویی از دو متهم دستگیر شده، افزود: در تحقیقات صورت گرفته از متهمان پرونده، این افراد به بزه انتسابی اعتراف کردند. در ادامه نیز هر دو متهم برای سیر مراحل قانونی به همراه پرونده متشکله در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

به گفته وی کارشناسان ارزش ریالی ارز‌های کشف شده را بیش از ۱۲۵ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند. / مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار