هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

کشف ۲۵۰ هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش ۲۵۰ هزار دلار غیرقانونی در سعادت آباد تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هدایت بهرامی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مأموران پلیس امنیت اقتصادی موفق به شناسایی دو تن از عاملان خرید و فروش غیرقانونی ارز تحت پوشش شرکتی خصوصی در محدوده سعادت آباد تهران شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به نتایج تحقیقات انجام شده، گفت: بررسی‌های اولیه نشان از این داشت، شرکت مذکور در زمینه خرید و فروش لوله و پلی‌اتیلن فعالیت دارد و مدیرعامل شرکت با همکاری یکی از کارکنان شرکت اخیراً به خرید و فروش غیرقانونی ارز پرداخته است. در همین راستا نیز مأموران نسبت به شناسایی دقیق هویت این افراد و محل شرکت اقدام کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: با شناسایی دو متهم و پس از هماهنگی‌های قضائی هر دو نفر در شرکت دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند. همچنین مأموران در بررسی‌های بیشتر از این مکان ۲۵۰ هزار دلار ارز غیر قانونی را کشف و ضبط کردند.

بهرامی با اشاره به انجام بازجویی از دو متهم دستگیر شده، افزود: در تحقیقات صورت گرفته از متهمان پرونده، این افراد به بزه انتسابی اعتراف کردند. در ادامه نیز هر دو متهم برای سیر مراحل قانونی به همراه پرونده متشکله در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

به گفته وی کارشناسان ارزش ریالی ارز‌های کشف شده را بیش از ۱۲۵ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار