اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دعوت ترکیه از پوتین و زلنسکی برای حضور در مراسم تحلیف اردوغان

دعوت ترکیه از پوتین و زلنسکی برای حضور در مراسم تحلیف اردوغان منابع خبری ترکیه می‌گویند که اردوغان از رؤسای جمهور روسیه و اوکراین برای حضور در مراسم تحلیف دعوت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع آگاه در ترکیه به روزنامه حریت این کشور گفتند که ریاست‌جمهوری ترکیه از «ولادیمیر پوتین» و «ولودیمر زلنسکی» رؤسای جمهور روسیه و اوکراین برای حضور در مراسم تحلیف اردوغان دعوت کرده است.

 

مراسم تحلیف اردوغان قرار است روز شنبه (۱۳ خرداد) در آنکارا برگزار شود. اردوغان در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری ترکیه توانست در دور دوم انتخابات با ۵۲.۱۸ درصد آراء در مسند ریاست‌جمهوری ترکیه باقی بماند.

 

با این حال، مقامات روسیه گفته‌اند که پوتین قرار نیست در این مراسم حضور یابد و به جای او «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای دولتی روسیه، رهبری هیأت روسیه را در سفر به ترکیه بر عهده خواهد داشت.

 

در این راستا «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین گفت: «ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مراسم تحلیف اردوغان شرکت نخواهد کرد، اما دو طرف قصد دارند در آینده یک نشست دوجانبه برگزار کنند و مکان و زمان آن هنوز مشخص نشده است».

 

از سوی دیگر روزنامه حریت در خبر جداگانه‌ای نوشت که پوتین و زلنسکی قصد دارند به طور جداگانه به ترکیه سفر کرده و با اردوغان در خصوص شرایط جنگ در اوکراین و همچنین موضوع صادرات غلات به گفت‌و‌گو بنشینند.

 

رؤسای جمهور روسیه و اوکراین هر دو پس از اعلام پیروزی اردوغان در پیام‌های جداگانه به او تبریک گفتند. زلنسکی در صفحه توئیتر خود نوشت که امیدوار است روابط کی‌یف و آنکارا توسعه یابد. او از این رابطه با توصیف «شراکت استراتژیک» یاد کرد.

 

پوتین نیز با ارسال پیامی به اردوغان نوشت: «پیروزی شما در این انتخابات نتیجه منطقی اقدامات فداکارانه شما در مسند ریاست‌جمهوری ترکیه است»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار