خوراکی‌هایی که استرستان را کم می‌کند-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

خوراکی‌هایی که استرستان را کم می‌کند

بسیاری از متخصصان تغذیه معتقدند که ارتباط مستقیمی میان نوع غذا و شرایط روحی و روانی افراد وجود دارد و خوردن برخی از غذاها می‌تواند به کاهش استرس بینجامد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، در اینجا می‌خواهیم به شما چند خوردنی را معرفی کنیم که نتایج تحقیقات نشان می‌دهند برای کاهش استرس مفید هستند.

 

این مواد غذایی عبارتند از:
تخم مرغ
تخم مرغ هرچند چربی بسیار بالایی دارد اما در عین حال مملو از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌توانند به کاهش استرس در بدن انسان کمک کنند.

 

یکی از عوامل کلیدی موجود در تخم مرغ، «کولین» است. کولین در داخل زرده بصورت ماده‌ای بنام «السیتین» یافت می‌شود و یک ماده مغذی است که در گروه ویتامین‌های B دسته بندی می‌شود. کولین عملکردهای بدن از جمله ارتباط بین نورون‌ها و سلامت کلی مغز را تنظیم می‌کند.

 

کنگر فرنگی

کنگر فرنگی هم دارای مقادیر بالایی از فیبر است و محتوای پری بیوتیک قابل توجهی دارد که از سلامت روده شما محافظت می‌کند.

پری بیوتیک‌های قابل توجهی که در این گیاهان وجود دارند عبارتند از فروکتولیگوساکاریدها و همچنین پتاسیم و منیزیم که برای مبارزه با خستگی شناخته می‌شوند. مجموعه این عناصر در کنگر فرنگی باعث می‌شود که شما روده سالم‌تری داشته باشید و بتوانید آرامش بیشتری را هم تجربه کنید.

 

ارده

هرچند ارده ممکن است برای شهروندان اروپایی چندان شناخته شده نباشد اما این ماده در کشورهای خاورمیانه‌ای بسیار رایج است. ارده که یک خمیر خاورمیانه‌ای است از دانه‌های کنجد تهیه می‌شود. این دانه‌های ریز که اغلب روی شیرینی‌ها پاشیده می‌شوند، مملو از اسید آمینه تریپتوفان هستند که می‌توانند به کاهش استرس کمک کند.

بر اساس یک مطالعه که به بررسی اثرات رژیم غذایی با تریپتوفان بالا بر بزرگسالان جوان پرداخته، اثبات شده که این اسید آمینه پیش‌ساز سنتز سروتونین است. باید بدانید که سروتونین رفتارهای حیاتی ما مانند خلق و خو را تنظیم و تعدیل می‌کند.

 

* سیب‌زمینی‌های شیرین

سیب‌زمینی‌های شیرین منبع غنی از مواد مغذی کربوهیدراتی است که می‌تواند به حفظ سطح کورتیزول کمک کند.

کورتیزول، هورمون استرس انسان است و زمانی که ما تحت فشار هستیم می‌تواند افزایش یابد.

سیب زمینی شیرین همچنین سرشار از ویتامین C و پتاسیم است که می‌تواند به تنظیم پاسخ استرس ما نیز کمک کند.

 

بلوبری و زغال اخته

بلوبری و زغال اخته از جمله خوراکی‌هایی هستند که طرفداران زیادی دارند. باید بدانید که زغال اخته دارای مزایای سلامتی فراوانی است که از آن جمله می‌توان به خواص ضد پیری و ضد سرطانی آن اشاره کرد.

این میوه همچنین به دلیل داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان فلاونوئیدی خواص ضد التهابی فراوانی دارد.

در سال ۲۰۱۷ نتایج یک مطالعه که رابطه بین غذاهای سرشار از فلاونوئید و خطر ابتلا به افسردگی را تجزیه و تحلیل کرده بود به این نتیجه رسید که بین مصرف آنتی اکسیدان‌ها و بهبود خلق و خوی ارتباط وجود دارد.

 

کیمچی

کیمچی نوعی غذای تخمیر شده کره‌ای است که معمولا با کلم درست می شود. مدت‌هاست که ثابت شده این غذا دارای خواص ضد استرس است. برای بررسی بهتر باید بدانیم که کیمچی مملو از باکتری‌های خوب و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای روده ما بسیار مفید هستند. به صورت کلی، غذاهای تخمیر شده به دلیل تاثیری که بر میکروبیوم روده دارند می‌توانند سلامت روده را تضمین کنند.

این در حالیست که این روزها و با افزایش موارد ابتلا به سرطان روده، اهمیت و توجه به این عضو کلیدی بدن بسیار افزایش یافته است. ضمن اینکه عملکرد صحیح روده ارتباط تنگاتنگی با سلامت کلی بدن دارد.

در زمانی که روده درست کار نکند این مشکل به معده هم سرایت می‌کند و افراد دچار اضطراب و استرس می‌شوند و در غذا خوردن آنها هم مشکلاتی پیش می‌آید./ایسکانیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار