آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج

تأثیر مصرف غذا‌های سرخ شده بر سلامت روان

مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد سیب‌زمینی سرخ‌شده ممکن است منجر به اختلال اضطراب و افسردگی در افراد شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تحقیقات نشان می‌دهد که سیب‌زمینی سرخ‌شده و دیگر غذا‌های مشابه آن، سلامت روان ما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند.


در مطالعه منتشرشده در مجله علمی PNAS، داده‌های بیش از ۱۴۰هزار شرکت‌کننده در ۱۱ سال نشان می‌دهد که ارتباط واضحی بین مصرف زیاد غذا‌های سرخ‌شده (به خصوص سیب‌زمینی) و خطر افسردگی و اضطراب وجود دارد.

 

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن مکرر غذا‌های سرخ‌شده با افزایش ۱۲ درصدی اختلال اضطراب و افزایش ۷ درصدی خطر ابتلاء به افسردگی مرتبط است.


این ارتباط در مردان و نوجوانان قوی‌تر است. این نتایج، بر اهمیت کاهش مصرف غذا‌های سرخ‌شده به منظور ارتقای سلامت روان تأکید می‌کند.


در حالی که شاید مصرف گهگاه غذا‌های سرخ‌شده مشکلات عمده‌ای را ایجاد نکند، اما مصرف مکرر آن‌ها ممکن است به طور غیرمستقیم بر سلامت روان تأثیر بگذارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار