بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

واکنش فرانسه به سخنان ترامپ درباره ایران

وزارت خارجه فرانسه روز جمعه به سخنان رئیس جمهور آمریکا درباره ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای در واکنش به سخنان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره ایران اعلام کرد که پاریس کاملا به صورت مستقل به ابراز مواضع خود می‌پردازد و به امنیت و صلح در منطقه غرب آسیا کاملا پایبند است.

رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه مدعی شد که «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه نماینده کشورش برای دعوت از ایران به مذاکره نیست.

 

در بیانیه وزارت امور خارجه فرانسه آمده است:«فرانسه درباره موضوع ایران کامل به صورت مستقل به ابراز نظر می‌پردازد و قاطعانه به صلح و امنیت در منطقه و کاهش تنش‌ها پایبنده بوده و برای آن به هیچ مجوزی نیاز ندارد.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است:«فرانسه به توافق وین (برجام) که مانع از اشاعه هسته‌ای بوده، پایبند است و فرانسه همانند دیگر اعضای این توافق به جز آمریکا، به امضای خود احترام می‌گذارد و از ایران می‌خواهد که به تعهدات خود بازگردد.»

 

وزارت خارجه فرانسه در بیانیه خود تاکید کرد:«وخیم‌تر شدن تنش‌ها نیازمند ابتکارهای سیاسی با هدف یافتن شرایطی برای گفت‌وگو است. این دلیل آن چیزی است که رئیس‌جمهور ماکرون با شفافیت کامل با دیگر شریکان که اول و مهمتر از همه امضا کنندگان اروپایی بوده، در حال انجام آن است. وی به طور شفاف مقامات آمریکایی را درباره آن مطلع نگه خواهد داشت و هر تلاشی باید با هدف جلوگیری از تبدیل شدن این شرایط کشمکش‌گونه به یک تقابل خطرناک است.»

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار