واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

جانسون: موضع لندن درباره برجام تغییری نکرده است

نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه گفت که موضع این کشور درباره برنامه جامع اقدام مشترک تغییری نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه مدعی شد که ایران باید اقدامات بی‌ثبات کننده خود در منطقه را متوقف کند.

 وی همچنین گفت که موضع لندن در قبال ایران و توافق هسته‌ای تغییری نکرده است.

 

این سخنان نخست وزیر انگلیس در حالی مطرح می‌شود که «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا شب گذشته وارد لندن شد تا با مقامات انگلیس درباره موضوع ایران، چین و برگزیت گفت‌وگو کند.

 

البته بولتون امروز اعلام کرد از آنجایی که در حال حاضر موضوع خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در اولویت قرار دارد، گفت‌وگوهای گسترده درباره ایران و چین به وقت دیگری موکول خواهد شد.

 

بولتون همچنین ابراز امیدواری کرد که کشورهای امضا کننده برجام به همان عیب‌هایی که آمریکا در این توافق رسید نیز برسند.

 


دولت ترامپ ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال گذشته به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج و تحریم‌های معلق‌شده به موجب این توافق را علیه ایران احیا کرد. این تحریم‌ها از مردادماه و آبان‌ماه سال گذشته اجرایی شده‌اند.

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه رو آورده است.

 

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

با گذشت یک سال و محقق نشدن وعده‌های اروپا، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف ۶۰ روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار