لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

پیش‌بینی اثرات مثبت تغییر ساعت کاری بر ترافیک صبحگاهی تهران

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: با تغییر ساعات کاری ادارات پیش بینی می‌شود ۲۰ تا ۲۳ درصد کاهش بار ترافیک صبحگاهی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید مجتبی شفیعی گفت: با توجه به تعطیلی بخش دانش آموزیِ سفرهای آموزشی که حدود ۶۰ درصد از سهم ۱۸ درصدی سفرهای آموزشی را به خود اختصاص می داده که می‌تواند حدود ۱۰درصد کاهش را ایجاد نماید و نیز با توجه به تغییر ساعت کاری از ساعت ۸ صبح به ساعت ۶ صبح، می توان اینگونه تحلیل کرد که با احتساب سهم سفرهای کارمندان در بخش عمومی و دولتی که حدود ۲۰ درصد از مجموع سفرهای شغلی را در برمی گیرد، با اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، به دلیل جابجایی سفرهای شغلی حدود ۹ درصد، در این بخش کاهش خواهیم داشت.

 

وی با اشاره به کاهش همزمان تعداد سفرهای آموزشی دانشجویان به دلیل نزدیک شدن به ایام امتحانات، افزود: پیش بینی می شود در ساعت اوج صبحگاهی حدودا بین ۲۰ تا ۲۳ درصد، کاهش بار ترافیک صبح گاهی را نسبت به دوره قبل از اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات و تعطیلی مدارس، شاهد باشیم که این میزان درصد کاهش، به ساعات دیگری از روز منتقل و یا حذف می‌شوند.

 

شفیعی با تأکید بر اینکه نگرانی در خصوص ازدحام ترافیکی در ساعت اوج صبحگاهی نسبت به ایام مشابه قبل کمتر هست، تصریح کرد: در حال حاضر الزامی به تشدید ممنوعیت ها یا محدودیت های ترافیکی وجود ندارد، البته نگرانی افزایش حجم در ساعات پایانی روز بدلیل شکل گیری سفرهای دوم خانه مبنا در پیک عصرگاهی وجود دارد.

 

وی با مثبت ارزیابی کردن تاثیر ترافیکی طرح تغییر ساعات کاری ادارات افزود: کارکنان دستگاه های دولتی و عمومی که در گذشته اغلب بین ساعت ۷ و نیم تا ۸ صبح وارد محدوده طرح می شدند و حدود ساعت ۴ بعد از ظهر از محدوده طرح خارج می شدند، ناچار به پرداخت هزینه طرح ترافیک در ساعات اوج بودند که با اجرای طرح مذکور، به دلیل اینکه ورودشان خارج از ساعات طرح و خروجشان در ساعات غیر پیک اتفاق می افتد، شرایط مطلوب تری به لحاظ پرداخت هزینه برای ایشان به وجود می آید و این امکان برایشان فراهم است که با هزینه کمتری نسبت به گذشته تردد داشته باشند.

 

شفیعی با تاکید بر اینکه سیاست مدیریت شهری بر تقویت استفاده از حمل و نقل عمومی برای همه شهروندان است، افزود: با اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات، هزینه های کارکنان اداری بابت طرح ترافیک افزایش نمی یابد چه بسا در این ایام ۳ ماهه کاهش نیز پیدا خواهد کرد.

 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در پایان با اشاره به این مطلب که در روزهای ابتدایی اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، وضعیت حجم ترافیک و پارامترهای مختلف ترافیکی شهر تهران را پایش و کنترل می کنیم و چنانچه نیاز و ضرورتی برای تغییر در خصوص ساعات اجرای طرح ترافیک، وجود داشته باشد، قطعا از طریق شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد، خاطر نشان کرد: به نظر می رسد این تصمیم در خصوص توزیع بار ترافیکی نسبت به ساعت‌های اوج، تصمیم بهبود دهنده ای خواهد بود و شرایط را نسبت به قبل بهتر خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار