به گزارش راهبرد معاصر، روز شنبه خبری در خصوص کشته شدن سه نظامی رژیم صهیونیستی و زخمی شدن یک افسر دیگر این رژیم توسط یک سرباز مصری منتشر شد و پس از آن ارتش مصر در بیانیهای اعلام کرد که این حادثه در جریان تعقیب و گریز قاچاقچیان مواد مخدر رخ داده است.
با وجود این بیانیه ارتش مصر اما «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی این حادثه را «خطرناک» توصیف کرد و گفت که پیام روشنی به مصر ارسال کرده و خواستار اجرای تحقیقات مشترک شدهاند.
در همین راستا تحقیقات رژیم صهیونیستی نشان داد که سرباز مصری با یک اسلحه کلاشینکف قدیمی، چاقو و یک جلد قرآن از یک گذرگاه ویژه وارد فلسطین اشغالی شده است.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی و روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش دادند که سرباز مصری از شکاف یک دیوار مرزی وارد نشده بلکه از یک گذرگاه اضطراری ویژه نیروها وارد شده است.
بر اساس این گزارش، این فرد شبانه اردوگاه نظامی خود را ترک کرده و حدود پنج کیلومتر را برای رسیدن به گذرگاه طی کرده و حامل اسلحه کلاشینکف، ۶ خشاب، چاقو و یک جلد قرآن بوده است.
به نوشته روزنامه «القدس العربی» همزمان با وقوع این حادثه، هشتگ «سرباز مصری» در صدر هشتگ مصریها قرار گرفت و بسیاری از مصریها حوادث مشابهی که سربازان مصری در سالهای گذشته در مرز مصر رقم زده بودند از جمله اقدام «سلیمان خاطر» در سال ۱۹۸۳ که در حادثهای در رأس البرقه هفت صهیونیست را به قتل رساند، یادآوری کردند.
با وجود آنکه مسئولان مصر و رژیم صهیونیستی اسم و زادگاه این سرباز مصری را اعلام نکردند اما مصریها از او به عنوان قهرمان گذرگاه العوجه و سلیمان خاطر جدید یاد کرده و او را در فهرست افرادی قرار دادند که با گذشت نزدیک به ۴۴ سال از امضای توافقنامه صلح بین مصر و این رژیم موسوم به «کمپ دیوید» با آن مخالفت کرده و دست به عملیات مشابه زدند.
نخستین حادثه مربوط به ۲۶ فوریه ۱۹۸۰ در روستای أجهور الکبری واقع در استان القلیوبیه است که یک کشاورز به نام «سعد ادریس حلاوه» در حالی که یک اسلحه خودکار با خود حمل میکرد وارد ساختمان دولتی محلی در این روستا شد و با گروگان گرفتن دو نفر از کارکنان آن خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از مصر شد و سرانجام با گلوله یک تکتیرانداز کشته شد.
حادثه دوم مربوط به اکتبر ۱۹۸۵ که یک سرباز به نام سلیمان خاطر در منطقه رأس برقه در جنوب سیناء در عملیاتی پنج صهیونیست را کشته و هفت نفر دیگر را زخمی کرد. او پس از دستگیری به ۲۵ سال حبس با اعمال شاقه محکوم شد و سپس به زندانی در قاهره منتقل و پس از گذشت نُه روز در ۷ ژانویه ۱۹۸۶ در شرایطی مبهم اعلام شد که وی در زندان خودکشی کرده است./ فارس