مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

پیگیری ‌اجرا نشدن حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با گذشت 3 ماه از سال هنوز خبری از افتتاح حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی نیست،‌ اما در هفته‌های آینده این مساله را در مجلس از دولت پیگیری خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۶۰
پیگیری ‌اجرا نشدن حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهباز حسن پور بیگلری، امروز در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی کشور در جمع خبرنگاران در مورد تبصره 18 قانون بودجه 1402 و افتتاح حسابهای پیشرفت و عدالت در سال جاری،‌ اظهار داشت: تا این لحظه هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است و برخلاف آنچه که وعده داده شده بود‌ حسابهای پیشرفت و عدالت شهرستانی راه‌اندازی می‌شود، هیچ اقدام عملی رخ نداده است.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس افزود: با وجود این که دولت وعده داده و مجلس در قانون بودجه مصوب کرده، باید هر دو ماه به صورت شفاف به مردم گزارش داده شود و مردم در جریان روند کار قرار بگیرند، اما هفته گذشته که بازدید میدانی از استان کرمان داشتم و با افراد مختلف صحبت کردم، در عمل اتفاقی نیفتاده است.

به گفته وی، تبصره 18 قانون بودجه یکی از اهرم‌های اصلی برای رونق‌بخشی اقتصاد کشور است و محور تولید و محور اشتغال است و موجب رشد اقتصادی می‌شود.

این نماینده مجلس گفت: وزیر اقتصاد نیز در همایش بورس، بانک و بیمه و صنعت مالی کشور اعلام کرد که رشد سرمایه‌گذاری در سال قبل 7.1 بوده است که نسبت به سال 1400 که این نرخ 5 درصد منفی بوده، رشد خوبی است، اما آثار این رشد عملا در سفره مردم دیده نمی‌شود و مردم باید احساس آرامش و امنیت کنند و سرمایه‌گذار هم احساس امنیت داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در مورد این که آیا شما پیگیر اجرای بند تبصره 18 قانون بودجه هستید؟ اظهار داشت:‌ امروز در وزارت اقتصاد ‌بودم و با مدیران مربوطه صحبت‌هایی داشتم و آنچه در حاشیه جلسه گفته شد، این بود که مدیر عامل بانک ملی اعلام کرد «جزء 2 بند 16 قانون بودجه را به استانها ابلاغ کرده‌اند».

حسن‌پور در مورد منابع حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی، گفت: حساب استانها عملا تعطیل است و پروژه‌های استانی خوابیده و چیزی تا این لحظه به دست مردم نرسیده است.

وی در مورد این که 3 ماه از سال گذشته است و بالاخره سهم استان‌ها از پیشرفت چه می‌شود، گفت: ‌رئیس مجلس و‌ دادستان استانی در این موضوع پیگیر هستند و گفته‌اند ‌کارها را انجام می‌دهند و ما در کمیسیون اقتصادی پیگیر حساب‌های استانی پیشرفت و عدالت هستیم؛ در هفته‌های آینده از مسئولان مربوطه دعوت می‌کنیم، به مجلس بیایند و به صورت شفاف جواب دهند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار