عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

گشت‌زنی جنگنده‌ها و ناوهای چین در اطراف تایوان

گشت‌زنی جنگنده‌ها و ناوهای چین در اطراف تایوان وزارت دفاع تایوان گفته است که در ۲۴ ساعت گذشته، هفت هواپیمای نظامی و پنج کشتی جنگی چین در اطراف تایوان گشت‌زنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های تایوان گزارش کردند که وزارت دفاع ملی تایوان (MND) در بازه زمانی ۰۶:۰۰ صبح روز گذشته (سه‌شنبه ۶ ژوئن ۱۶ خرداد ماه) و ۰۶:۰۰ صبح امروز (چهارشنبه هفتم ژوئن، ۱۷ خردادماه) به وقت محلی، هفت هواپیمای نظامی و پنج ناو چین را در اطراف تایوان رهگیری کردند.

 

با گذشت پنج روز از انتشار خبری درباره ورود ۲۱ فروند هواپیما و ۱۱ فروند کشتی جنگی ارتش چین به اطراف تایوان، بار دیگر وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که جنگنده‌ها و ناوهای چین وارد محدوده این جزیره شده‌اند.

 

وبگاه «تایوان نیوز» در این خصوص گزارش کرد، وزارت دفاع تایوان امروز اعلام کرد که مقام‌ها دفاعی این جزیره در واکنش به ورود جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی ارتش چین به محدوده این جزیره، هواپیماها و کشتی‌های جنگی را به منطقه فرستاندند و از موشک‌های زمینی برای نظارت بر فعالیت‌های ارتش آزادیبخش خلق چین استفاده کردند.

 

بر اساس این گزارش، هیچ‌یک از هواپیماهای نظامی چین از خط میانی تنگه تایوان عبور نکردند و در این بازه 24 ساعته، وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی تایوان نشدند.

 

ورود هواپیماها و کشتی‌های نظامی چین به تایوان در شرایطی صورت گرفته است که مقام‌های پکن بارها در خصوص تحرکات کشورهای خارجی در تنگه تایوان و همکاری آن‌ها با این جزیره که با هدف تحریک تایوان به جدایی‌طلبی صورت می‌گیرد، هشدار داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، تاکنون در ماه جاری، پکن، 59 هواپیمای نظامی و 29 کشتی جنگی را به اطراف تایوان فرستاده است.

 

رسانه‌های تایوان روز گذشته گزارش کردند که مقام‌های تایوانی و آمریکایی در صدد هستند علی‌رغم مخالفت‌های پکن، ماه آینده در کالیفرنیا نشستی را درباره بحث برای تنگه تایوان و فروش تسلیحات واشنگتن به جزیره تایوان برگزار کنند.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار