ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

خودروی مورد علاقه جنگجویان طالبان

در حالی که ویدئو‌های تسخیر سریع و تکان دهنده افغانستان توسط طالبان در سراسر جهان پخش می‌شد، یک منظره آشنا، تصاویر گسترده‌ای از شیوه حمل و نقل مورد علاقه این گروه بود؛ وانت‌های تویوتا.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 08
کد خبر: ۱۸۸۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ خودرو‌های مستحکم ساخته شده توسط خودروساز ژاپنی بر اساس شهرت نابود نشدنی خود محبوب هستند و در دهه ۱۹۹۰ به نمادی از نیروی طالبان تبدیل شدند.

این خودرو‌ها در میان سایر گروه‌های تروریستی از جمله القاعده و داعش نیز محبوب هستند و نه تنها می‌توانند در زمین‌های ناهموار افغانستان مقاومت کنند، بلکه به گونه‌ای ساخته شده‌اند تا با ماشین‌آلات سنگین مجهز شوند.

اولین باری که جنگجویان طالبان به کاخ ریاست جمهوری یورش بردند، در سال ۱۹۹۶، روزنامه‌نگاران ایندیا تودی توضیح دادند که چگونه تانک‌ها و کامیون‌های تویوتا هایلوکس مملو از مهمات وارد پایتخت افغانستان شدند. نیویورک تایمز در سال ۲۰۰۱ نوشت این خودرو‌ها "سکو‌های ایده آلی برای ارعاب و اعمال قانون" بودند.

تویوتا مدت‌ها تلاش کرده است تا از ارتباط خود با گروه‌های تروریستی فاصله بگیرد و علناً از تحقیقات وزارت خزانه‌داری آمریکا در مورد چگونگی افتادن خودرو‌های آن‌ها به دست تروریست‌ها حمایت کرده است.

این خودروساز همچنین در سال گذشته با عرضه مدل ۲۰۲۲ تویوتا لندکروزر که طولانی‌ترین مدل این شرکت است، سیاست جدیدی را اعلام کرد. پس از فروش آن در ژاپن در ۲ آگوست با قیمتی در حدود ۴۶۵۰۰ دلار، سازنده خودرو اعلام کرد که هر کسی که یکی را بخرد باید قراردادی را امضا کند که قول دهد خودرو را در عرض یک سال به فروش نرساند.

تویوتا گفت:" لندکروزر به ویژه در خارج از کشور محبوب است و ما در مورد جریان وسایل نقلیه از ژاپن به خارج از کشور بلافاصله پس از عرضه و همچنین امکان صادرات آن‌ها به مناطق خاصی که مقررات امنیتی در آن وجود دارد نگران هستیم. / خبرآنلاین

ارسال نظر