هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به کاهش کمک‌های بهداشتی به افغانستان-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به کاهش کمک‌های بهداشتی به افغانستان

سازمان بهداشت جهانی با ابراز نگرانی از وضعیت افغانستان هشدار داد کاهش کمک‌های بهداشتی-درمانی به مردم این کشور عواقب بسیار ناگواری دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بهداشت جهانی در گزارشی با عنوان «وضعیت اضطراری افغانستان» اظهارداشت «کاهش بودجه در بخش بهداشت و درمان بر وضعیت مردم افغانستان تأثیر می‌گذارد».

گزارش می‌افزاید فعالیت شمار زیادی از مراکز بهداشتی در افغانستان تعلیق شده است و حمایت از بیمارستان‌های بزرگ نیز درحال کاهش است که این وضعیت سبب افزایش مرگ بیماران خواهد شد.

این سازمان در حالی نگران کاهش کمک‌ها به بخش بهداشت و درمان افغانستان است که در گزارش دیگری از افزایش بیماری‌های تنفسی، اسهال، سیاه سرفه، سرخک و تب دنگی در میان کودکان و بزرگسالان افغان نسبت به گذشته خبر داده بود.

پس از تحولات اخیر افغانستان، کمک‌های جهانی از جمله در بخش بهداشت و آموزش کاهش چشمگیری داشته است.

هرچند سازمان بهداشت جهانی می‌گوید تنها در ماه می‌گذشته به ۱.۴ میلیون افغان خدمات بهداشتی ارائه کرده است، اما هنوز برخی از مناطق افغانستان به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی ندارند.

این نگرانی‌ها در حالی مطرح می‌شوند که بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، این سازمان در ۲۹ ولایت افغانستان به پنج بیمارستان بزرگ، ۱۰۰ درمانگاه بیماری‌های مسری و ۲۰۵ مرکز خدمات بهداشتی منابع مالی فراهم می‌کند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار