توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

راشاتودی: ایران به هاب گازی منطقه تبدیل می شود

جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد با وجود تحریم های آمریکا به عنوان بازی گردان اصلی تجارت گاز در منطقه باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 09
کد خبر: ۱۸۸۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این رسانه روسی با اشاره به صحبت های امیر عبدالهیان وزیر امورخارجه کشور ایران نوشته است: ایران با شرکای تجاری خود با اتحادیه اوراسیا برای تبدیل شدن به هاب گازی منطقه همکاری می کند.

این اقدام یکی از تلاش های ایران برای تقویت همکاری منطقه ای و ارتقای موقعیت خود در بازار انرژی جهانی است.

بر اساس این گزارش، ایراین یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت و گاز در جهان است که باوجود تحریم های آمریکا، عمده محصولات گازی و نفتی خود را به بازارهای آسیایی می فروشد.

قرار است پروژه جدید گازی در منطقه عسلویه در استان بوشهر اجرا شود.

راشاتودی با استناد به صحبت های عبدالهیان نوشته است که این میدان گازی 33 تریلیون مترمکعب گاز دارد و با همکاری کشورهای ترکمنستان، روسیه و قطر، ایران به هاب گازی منطقه تبدیل می شود.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه اخیرا افشا کرد که دوطرف ایران و روسیه برای ایجاد پلتفرم جارت گاز الکترونیک درشمال ایران مذاکره می کنند.

بر اساس اعلام نواک، روسیه و ایران همکاریهای خود را در حوزه انرژی توسعه می دهند. به طوری که شرکت بزرگ گازپروم روسیه به دنبال توسعه مشترک میدان کیش و پارس جنوبی در ایران است این پروژه به دنبال مایع سازی گاز و عرضه آن به بازارهای جهانی است./فارس

ارسال نظر