پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

رونمایی از پوستر نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با حضور سرلشکر سلامی

پوستر نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، پوستر نهمین جشنواره رسانه‌ای با حضور سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه و جمعی دیگر از مقامات عالی‌رتبه لشکری رونمایی شد.

 

مرتضی کارآموزیان، مسئول سازمان بسیج رسانه در حاشیه این مراسم اظهار کرد: یکی از مواردی که مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر نسبت به اهمیت آن تأکید دارند بحث امیدآفرینی است بر این مبنا جشنواره نهم ابوذر با رویکرد امیدآفرینی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیرشان بر نقش‌آفرینی بیشتر رسانه‌ها تأکید دارند تا بتوانند در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران مؤثرتر حضور یابند.

 

مسئول سازمان بسیج رسانه تصریح کرد: در این دوره از جشنواره ابوذر سیاست‌گذاری‌ها را هدفمندتر کرده‌ایم و سعی داریم تا جشنواره رسانه‌ای ابوذر مسئله‌محور برای حل مشکلات و معضلات برگزار شود.

 

وی افزود: نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر قصد دارد تا با ایجاد فضای رقابتی روحیه نشاط را به جامعه رسانه‌ای کشور تزریق کند که بی‌شک این روحیه نشاط به مخاطبان این رسانه‌ها نیز منتقل خواهد شد. در دوره هشتم جشنواره ابوذر حدود ۲۱ هزار اثر از ۶ هزار و ۷۰۰ نفر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پیش‌بینی می‌کنیم در این دوره شاهد رکوردشکنی ارسال آثار باشیم.

 

کارآموزیان اظهار کرد: جشنواره ابوذر به عنوان بزرگترین جشنواره رسانه‌ای کشور توانسته است بخشی از مشکلات کشور را حل کرده و همچنین در جهاد تبیین نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد. نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در قالب‌های گزارش، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ گزارش ویدئویی، مستند و پادکست برگزار می‌شود.

 

مسئول سازمان بسیج رسانه در پایان خاطرنشان کرد: محور‌های نهمین دوره از این جشنواره نیز «مهار تورم - رشد تولید»، «جهاد تبیین»، «پیوند رسانه و صنعت»، «مقابله با آسیب‌های اجتماعی»، «دستاورد‌های انقلاب اسلامی»، «بسیج و حوزه‌های عمل»، «امید و نشاط آفرینی»، «خانواده، جامعه و فرزندآوری»، «سبک زندگی ایرانی و اسلامی (عفاف و حجاب)» و «رسانه و گروه‌های جهادی» است./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار