پویش «پنج‌شنبه‌های بدون زباله» در تهران چیست؟-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

پویش «پنج‌شنبه‌های بدون زباله» در تهران چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از جمع‌آوری نزدیک به ۱۷۵ تن پلاستیک از حوضه آبریز تهران در پایین‌دست سد لتیان در پویش‌ پنج‌شنبه‌های بدون زباله خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا مزینانی،‌ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در برنامه سلام تهران شبکه پنج سیما از عملکرد و برنامه‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست سخن گفت.

 

وی گفت: از ابتدای امسال ما وظایف و کارهای خود را در دو بخش دسته‌بندی کردیم، بخش اول را به جلوگیری از آلودگی آب و خاک اختصاص دادیم و در این زمینه پویش‌های متفاوتی را تدارک دیدیم، از جمله این پویش‌ها می‌توان به پنج‌شنبه‌های بدون زباله اشاره کرد.

 

مزینانی افزود: خوشبختانه در زمینه حفاظت از محیط‌زیست، امسال با استقبال خوبی از سمت مردم مواجه شدیم. همین استقبال باعث رقم‌ خورد اتفاقات تأثیرگذاری شد که از جمله آن‌ها می‌توان به جمع‌آوری نزدیک به ۱۷۵ تن پلاستیک از حوضه آبریز تهران در پایین‌دست سد لتیان اشاره کرد.

 

مزینانی اظهار کرد: از آنجایی که ماندگاری پلاستیک در طبیعت امری غیرقابل اجتناب است، ما ناگزیریم که تمهیداتی در این زمینه بیاندیشیم و به فکر راه‌هایی برای حفظ محیط‌زیست باشیم. لذا این موضوع در میان محورهای اصلی شهرداری قرار گرفته است.

 

وی اضافه کرد: خواهش ما از مردم این است که با رعایت کردن نکات کوچکی در زندگی روزمره خود، ما را در مسیر حفظ محیط‌زیست یاری نمایند، برای مثال جایگزین کردن کیسه پارچه‌ای با نایلون‌های پلاستیکی، می‌تواند قدم خوبی برای شروع جا انداختن عادت‌های صحیح محیط‌زیستی باشد.

 

مزینانی اظهار داشت: در سال‌های گذشته، مشکل آلودگی هوا همیشه در نیمه دوم سال اتفاق می‌افتاد. لذا ما بخش دوم کارهای خود را به رسیدگی به موضوعاتی برای رسیدن به هوایی پاک اختصاص داده‌ایم. امیدواریم با اقدامات صورت گرفته در این زمینه، با آمادگی بیشتری به استقبال نیمه دوم برویم.

 

مزینانی در آخر در مورد ایجاد رضایت شغلی برای محیط‌بانان گفت: در کل کشور حدود ۳ هزار محیط‌بان و ۶۰۹ پاسگاه محیط‌بانی داریم. ما همواره در تلاش هستیم تا شرایط را برای محیط‌بانان به گونه ایده‌آلی مهیا کنیم که این عزیزان از سطح حقوق بالایی برخوردار باشند. اما نکته حائز اهمیت این است که محیط‌بانی شغلی بسیار چالش‌برانگیز است که افراد باید با علاقه قلبی به سمت آن بروند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار