سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ترامپ: همه مهمات خود را به اوکراین داده‌ایم

ترامپ: همه مهمات خود را به اوکراین داده‌ایم رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت کمک نظامی به اوکراین باعث تخلیه ذخایر مهمات ایالات متحده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در انتقاد دوباره از کمک‌های تسلیحاتی دولت بایدن به اوکراین برای تقابل با روسیه، شنبه (۱۰ ژوئن) گفت کمک نظامی به اوکراین باعث تخلیه ذخایر مهمات ایالات متحده شده است.

 

او در ایالت جورجیا خطاب به جمهوری‌خواهان گفت: الان، هیچ مهماتی نداریم. اوکراین مهمات را در ختیار دارد. تقریباً همه‌اش را.

 

ترامپ افزود ایالات متحده در دوره ریاست‌جمهوری او «مهمات خیلی زیادی» داشت و افزود «حالا مهمات خیلی کمی برای محافظت از خودمان داریم».

 

او در ادامه سخنانش این ادعا را که در صوت پیروز شدن در انتخابات، ۲۴ ساعته بین روسیه و اوکراین صلح خواهد کرد، تکرار کرد. به ادعای رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا که این روزها با ده‌ها مورد اتهام فدرال مواجه است که می‌تواند بر کارزار انتخاباتی او موثر باشد، او تنها نامزدی است که می‌تواند این وعده را بدهد و مانع جنگ جهانی سوم شود.

 

در ادامه کمک‌های تسلیحاتی دولت بایدن به اوکراین، جمعه وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد واشنگتن بسته کمک نظامی ۲.۱ میلیارد دلاری به اوکراین ارائه خواهد کرد که شامل مهمات برای سامانه‌های دفاع هوایی و همچنین موشک‌ها و مهمات سامانه‌های راکتیِ هدایت لیزری و غیره می‌شود.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

مسکو مکرراً هشدار داده ادامه پمپاژ تسلیحات به اوکراین به تقابل مستقیم غرب و روسیه منتهی خواهد شد اما مقام‌های غربی اصرار دارند ارائه کمک‌های نظامی، مالی و سیاسی به اوکراین باعث نمی‌شود آن‌ها طرف درگیری شوند.

 

«نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت روسیه پنجشنبه (هشتم ژوئن) گفت حاکمیت اوکراین آماده حل‌وفصل مناقشه با روسیه بود اما تحت فشار آمریکا کنار کشید.

 

دبیر شورای امنیت روسیه تاکید کرد: «این اتفاق افتاد فقط به این خاطر که ایالات متحده به آن‌ها فشار می‌آورد و گفت نباید هیچ مذاکراتی برگزار شود». به گفته وی، طرف‌های ذینفع در این درگیری وجود دارند، درجه اول ایالات متحده و بریتانیا./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار