توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

مشکلات گمرکی برای ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی

وزیر بهداشت گفت: دریافت ۴ درصد عوارض گمرکی، باعث بروز مشکلاتی برای ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی، در حاشیه جلسه روز گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به تأمین دارو و تجهیزات پزشکی، افزود: مشکلات متعددی را در بودجه داریم، امسال برای تأمین دارو به ۱۰۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، ولی در قانون بودجه فقط ۶۹ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و اگر این بودجه محقق نشود با مشکلاتی روبه رو خواهیم شد.

 

وی، تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را با اختصاص اعتبارات بودجه مرتبط دانست و از دستگاه‌های فرابخشی خواست برای تأمین دارو همکاری کنند.

 

عین اللهی با عنوان این مطلب که انتظار داریم بودجه و ارز به موقع و به هنگام داده شود، افزود: برخی از مصوبات برای ما مشکل ایجاد کرده است به طور مثال عوارض گمرک که ۴ درصد مصوب شده است در حالی که باید یک درصد محاسبه می‌شد، وقتی ۴ درصد باشد، چون با ارز نیمایی محاسبه می‌شود، کسی که دارو وارد می‌کند باید عوارض زیادی پرداخت کند و علت اینکه بخش زیادی از کالا در گمرک باقی مانده به این دلیل است که وارد کننده معتقد است که ترخیص آن با عوارض ۴ درصدی به صرفه نیست.

 

وی ادامه داد: این موضوع در جلسه سران قوا مطرح شده است، امیدواریم این مشکل حل شود، اگر این عوارض از ۴ درصد به یک درصد تغییر کند، بسیاری از کالاهای مانده در گمرک ترخیص می‌شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار