رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

جزئیات گشایش‌های ارزی و پیشی‌ گرفتن ‌عرضه ارز از تقاضا‌

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق گفت: با آزاد‌سازی پول‌های بلوکه و تسهیلات صندوق بین‌المللی پول، پیش‌بینی می‌شود عرضه ارز در مقابل تقاضا بیشتر شود و با رویکرد دیپلماسی اقتصادی که ایران در پیش گرفته است، آتیه خوبی در حوزه اقتصاد و درآمدهای ارزی خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۸۹۸

به  گزارش راهبرد معاصر؛ یحیی آل اسحاق درباره آخرین وضعیت آزاد‌سازی پول‌های بلوکه شده کشورمان، اظهار داشت: حدود 10 میلیارد تومان از پول‌های بلوکه‌شده ما در کشور عراق بلوکه بود که از این مقدار 2.7 میلیارد دلار آزاد شد.

 

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق اظهار داشت: با توجه به صادرات گاز و برق ایران به عراق، معمولا میزان پول‌های بلوکه شده ایران نزد عراق تغییر می‌کند اما به‌طور متوسط معمولا همان مقدار 10 میلیارد دلار نزد این کشور بلوکه است.

 

وی افزود: در رابطه با آزاد‌سازی پول‌های بلوکه شده ایران از کره جنوبی نیز مذاکراتی انجام شده است و به زودی بخشی از این پول‌ها نیز آزاد می‌شود.

 

آل‌اسحاق بیان داشت: به غیر از مقادیر عنوان شده، 4 میلیارد دلار از پول‌های ایران نزد سایر کشورها بلوکه است.

 

وی با اشاره به انجام توافقاتی برای برداشت 6.7 تسهیلات از صندوق بین‌المللی پول، اظهار داشت: با آزاد‌سازی پول‌های بلوکه شده و تسهیلات صندوق بین‌المللی پول، پیش‌بینی می‌شود عرضه ارز در مقابل تقاضا بیشتر شود.

 

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق افزود: در مجموع با اتفاقات صورت گرفته و رویکرد دیپلماسی اقتصادی که ایران در پیش گرفته است، پیش‌بینی می‌شود آتیه خوبی در حوزه اقتصاد و درآمدهای ارزی داشته باشیم.

 

وی افزود: با اقدامات انجام شده در حوزه تجارت خارجی نیز درآمدهای کشور افزایش خواهد یافت و درآمدهای غیرنفتی بیشتر می‌شود و با شرایط بهتری نفت کشورمان به فروش رود.

 

وی اظهار داشت: بنابراین در مجموع اتفاقات صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود آتیه خوبی در حوزه اقتصاد و درآمدهای ارزی داشته باشیم.

 

* ایران به‌زودی عضو بریکس می‌شود

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه به‌زودی ایران عضو بریکس می‌شود، گفت: آثار مثبت دیپلماسی همه جانبه‌ای که جمهوری اسلامی ایران در حوزه اقتصادی شروع کرده در حال نمایان شدن است.

 

وی اظهار داشت: ایران و عربستان مذاکراتی را انجام دادند که در نتیجه آن سفارتخانه‌ها و کنسول‌گری دو کشور باز شد و با کشورهای همسایه نیز تعاملاتی آغاز شده است.

 

آل‌اسحاق افزود: با توجه به سیاست‌های وزارت اقتصاد، سیاست‌های پولی و ارزی و مجموعه همدلی که بین تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران در کشور وجود دارد، فضای امید در کشور ایجاد شده و لذا آن فضای روانی که در انتظار افزایش نرخ ارز و دلار بود در حال فروکش کردن است.

 

بعد از خروج آمریکا از برجام بخشی از پول‌های صادرات گاز و نفت ایران که حدود 21 میلیارد‌ دلار است در کشورهای مختلف از جمله عراق بلوکه شد که با روی کار آمدن دولت سیزدهم، وصول مطالبات نفتی و گازی در کنار افزایش صادرات نفت و گاز مورد توجه قرار گرفته است./ فارس

ارسال نظر